market2.jpg

Caretes VLC Shoes ha anat evolucionant durant aquest primer any de trajectòria, fent algunes col·laboracions que ens han aportat créixer i estar present en un àmbit més ampli del imaginat.
Una de les nostres col·laboracions ens ha portat desfilar el passat 12 de setembre de la mà de Francis Montesinos a la passarel·la Cibeles (MBFWM).

El model femení en falca es presenta en aquesta passarel·la i serà una de les novetats de la col·lecció Caretes SS15. La careta i el taló segueixen el patró de tots els models Caretes i en aquest cas es troben ribetejats en color vermell, igual que la veta que ajustarà la espardenya al peu. Una de les novetats introduïdes és la sola en la qual s'introdueix el color, en aquest cas el vermell en combinació amb rivets i veta. L'altra novetat és el format en falca, ja que tradicionalment únicament existeix el model pla. La falca s'ha forrat en aquesta ocasió amb la mateixa tela amb la qual s'ha confeccionat tota la espardenya.

Caretes és un producte 100% Valencià, una evolució de les típiques espardenyes valencianes, una empresa que aposta per un producte autòcton, fet aquí i amb la intenció d'arribar a tot el món.

Presentem la tercera col·lecció de Caretes, un pas ferm cap a una evolució molt més completa i desenvolupada de la nostra aposta per llançar al mercat internacional aquest calçat típic valencià. 

És una selecció de colors i textures realitzades amb molta cura i que estem segurs serà capaç de captar l'atenció del públic més exclusiu. 

A la segona col·lecció llancem CARETES KIDS, noves talles per a nens i adolescents perquè poguessin gaudir també d'aquest producte, la qual ha estat un èxit.