FAQ's  - PREGUNTES MÉS FREQÜENTS


+ INFORMACIÓ BÀSICA

Les portes del festival s’obren a les 19h. el dijous 30, a les 17h els dies 1 i 2 de juliol, i a les 18h. el diumenge 3, a la Masia d’en Cabanyes. El dissabte al matí, La Daurada Beach Club obrirà a les 11h. el dissabte al matí.

La zona d’acampada obre dijous a les 12h.

El passi del festival s’ha de dur posat en tot moment.

Les polseres no seran vàlides si estan alterades o trencades.

L’horari de les actuacions pot estar subjecte a canvi.

Tothom pot estar subjecte a haver de mostrar les seves pertinences a l’entrada.

El festival és per a totes les edats. Els menors de 2 anys entren gratuïtament.

Els concerts a La Daurada Beach Club de dissabte al matí seran gratuïts i oberts a tothom.

No hi ha venta de tabac dins el recinte del festival.

No es pot entrar menjar ni beguda (només aigua sense tap).

Els tickets d'una jornada no serviran per la següent, però es podran canviar abans de les 19h.


+ ES POT ARRIBAR CAMINANT AL RECINTE?

Si. La Masia d’en Cabanyes està als afores de la ciutat, a uns 20 minuts del centre; tot i que la millor manera per arribar és en bici. Hi haurà un recorregut a seguir per la ciutat que anirà de La Daurada Beach Club (concerts al matí del dissabte) fins a la Masia en Cabanyes amb activitats al mig de la ciutat, amb una parada a l’estació de ferrocarril per si es ve en transport públic. S’habilitaran aparcaments de bicis i cotxe a tots els recintes del festival i hi haurà autobusos llançadora des de diferents punts de Vilanova.

+ S’AVISARÀ DELS HORARIS PER AVANÇAT?

Al programa de mà del festival hi haurà els horaris de totes les activitats del Vida, també els podeu trobar aquí. Tot i així, a l’entrada del recinte de la Masia d’en Cabanyes hi haurà un panell actualitzat amb els horaris de les actuacions i els voluntaris podran informar de qualsevol dubte.

+ FARÀ MOLTA CALOR DURANT EL DIA O MOLT DE FRED A LA NIT?

Durant el dia a l’estiu a Vilanova fa calor, entre 25º i 30º amb un tant per cert d’humitat alt. Tot i així, els espais d’ombra de La Masia, son excepcionals i hi ha zones arrecerades de la calor. Es podrà gaudir de sol i ombra en les mateixes proporcions. Durant la nit, es pot estar a la intempèrie sense cap problema, tot i que és millor portar una segona capa per si de cas, que de vegades refresca.

+ COM HO PUC FER PER SER VOLUNTARI?

Pots trobar tota la informació aquí.

+ COM PUC ACCEDIR A POSAR UNA PARADA DE MENJAR?

Envieu un correu electrònic a restauracio@vidafestival.cat i us informarem. Durant el festival, no es podrà entrar menjar al recinte.

+ COM PUC ACCEDIR A POSAR UNA PARADA AL MARKET?

Amb el Vida Market volem donar veu a artistes i creadors que vulguin vendre i mostrar els seus productes handcraft y handmade. Tots aquells que hi estiguin interessats poden enviar una sol·licitud a vidafestivalmarket@gmail.com amb una petita descripció del que feu i el material que voleu posar a la venda, acompanyat d’una o més fotos. Degut a l’espai limitat del que disposem, l’organització del festival seleccionarà aquelles parades que més s’ajustin al tipus de mercat que volem oferir. Es poden enviar les sol·licituds fins l’1 de maig.


TRANSPORT


+ ON ESTÀ L'ESTACIÓ DE BUS MÉS PROPERA?

L’estació d’autbusos està al mateix lloc que l’estació de tren, al centre de la ciutat. A uns 20 minuts a peu del festival. Hi haurà busos llançadora des de tots els recintes del festival que passin per punts claus de la ciutat, com és l’estació (tren i autobús); i que alhora connectaran els recintes entre ells, durant tots els dies del festival i totes les hores en que duri l’esdeveniment.

+ On està l’estació de tren més propera?

L’estació de tren està al centre de la ciutat. A uns 20 minuts a peu del festival.

+ On està la gasolinera més propera?

A cinc minuts del festival, just al costat del pàrquing.

+ On està la parada de taxi més propera o una zona de recollida/arribada?

A l’estació de tren i busos hi ha taxis. A uns 20 minuts a peu del festival. En el cas de voler que vinguin fins al festival, podreu sol·licitar un taxi des del punt d’informació.

+ Hi haurà pàrquing per motos?

Si, dins de l’aparcament hi haurà una zona on podran estacionar les motos.

+ Es poden llogar bicis?

Tenint en compte que la bici serà un element molt important per moure’s dins de tots els recintes del festival, i a més hi haurà activitats concretes per aquelles persones que decideixin utilitzar-la com a mitjà de transport principal; estem intentant que hi hagi bicis per llogar. Anirem informant a través de www.vidafestival.com i les xarxes socials del VIDA.

+ Puc portar la meva bici al festival? On la podría aparcar?

Sí. Estem creant una sèrie d’activitats i xarxes de comunicació entre tots els espais del festival perquè la bici pugui ser el transport principal. Per tant, a tots els recintes, estaran habilitats amb aparcaments i és la millor manera d’aparcar el més a prop possible del recinte del festival. És ideal gaudir del clima i la ciutat sobre la bici! MÉS INFORMACIÓ


ENTRADES I ABONAMENTS


– Es poden comprar entrades el mateix dia del festival?

Sí. En el cas de que en quedin.

– Si només puc venir un dels dies, puc donar la meva polsera a un amic?

No. L’entrada es personal i intransferible. L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per assistir a l’espectacle ressenyat per una sola vegada. No està permesa la revenda d’aquesta entrada.
A part, qualsevol entrada trencada, malmesa o amb indicis de falsificació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés al recinte.

– Si se m’ha trencat/perdut la polsera, què faig?

S’haurà d’anar al punt d’entrada, comentar la problemàtica amb el personal del festival que amb el DNI comprovarà que aquesta persona ha adquirit l’entrada. En el cas que així hagi estat, es reemplaçarà la polsera per una altra. Serà imprescindible portar l’antiga polsera malmesa.

– Hi haurà entrades d’un sol dia? O pels diferents esdeveniments?

Sí, uns mesos abans del festival. Les entrades d’un dia et permet entrar als concerts que es duguin a terme a La Masia d’en Cabanyes i els diürns del recinte de día.

– He tingut problemes amb la compra de la meva entrada, com contacto amb l’empresa encarregada?

Per incidències i consultes, contactar amb ticketing@vidafestival.com

– Només hi ha l’opció de rebre l’entrada per internet o la puc recollir en algun lloc?

No, hi ha diverses opcions: A través d’internet es poden adquirir a la nostra pàgina web www.vidafestival.com, des de la plataforma Atrapalo, TresC o a Festickets. Com a punt de venta físic, les podeu comprar a les taquilles del Festival els dies 30 de juny, 1, 2 i 3 de Juliol.

– Puc utilitzar el tickets/polseres del Vida per promocionar la meva web/producte/esdeveniment?

No. La possessió de l’entrada no dóna dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteig).

L’incompliment obligarà a l’anunciant o usuari no autoritzat a fer efectiva una penalització equivalent a mil vegades el preu de l’entrada més cara. Si algun anunciant hi estigués interessant a fer-ho de manera autoritzada, poseu-vos en contacte amb patrocini@vidafestival.com.

– Es poden distribuir flyers dins del festival? Fora?

No. Ni dins ni fora. El festival Vida ja compta amb sponsors i patrocinadors oficials que ens ajuden a tirar el festival endavant.


QUÈ PUC PORTAR?


– Els cotxets de bebè, poden entrar al recinte del festival?

Sí. Però els pares s’hauran de responsabilitzar dels seus cotxets.

– Poden entrar motxilles al festival? De quina mida poden ser?

Sí que es poden entrar motxilles, però els seus propietaris han de saber que poden ser subjecte a mostrar-les a l’entrada perquè no continguin menjar, beguda o elements perillosos. La mida ha de ser mitjana o petita, en cap cas gran (màxim 30l).

– Què és considerat una càmera professional i una càmera digital professional?

Les càmeres professionals son aquelles que tenen l’objectiu extraible. Aquestes no estaran permeses, però sí tablets, ipods, mòbils, i càmeres NO professionals.

– Poden entrar al recinte cigarrets electrònics?

Sí.


EL NIU

El Niu és l’espai infantil ubicat dins del recinte del Vida Festival. L’horari de funcionament és divendres i dissabte de 17.30 a 21 h. Ideat amb una programació d’activitats que cobreix totes les franges d’edats (de 0 a 12 anys), consta de tres espais diferenciats: l’escenari (amb concerts i contacontes), el caminet (amb l’espectacle de fantasia i màgia i maquillatge) i l’espai de tallers (amb 5 activitats simultànies, una zona per a nens i nenes de 0 a 3 anys i una biblioteca ambulant). Tindreu a la vostra disposició cascos antisoroll per als més petits. No disposem de servei de guarda-cotxets ni canviador.


HI HAURÀ…


– Hi haurà menjar vegetarià dins el recinte del festival? I sense gluten?

Sí que hi haurà menjar exempt de carn dins el recinte del festival, tot i que no necessariament seran parades específiques. El mateix passaria amb el menjar sense gluten. Pel que fa a les begudes, tindrem cervesa sense gluten.

– Hi haurà seguretat pel festival en cas de necessitar-ho?

Sí. Hi haurà agents de seguretat del festival que preservaran el benestar del públic assistent.

– Hi haurà accés a telèfons de pagament dins del festival en cas de necessitar-ho?

No. Entenem que avui en dia tothom disposa d’un telèfon mòbil a utilitzar en aquests casos.

– Es podrà comprar tabac dins el recinte del festival?

No.

– Hi haurà un punt d’objectes perduts?

Sí, a l’entrada del festival on es trobarà el punt d’informació.

– Hi haurà un equip de primers auxilis?

Sí.

– Es vendran ulleres de sol, gorres, barrets o crema solar?

No, excepte aquells que formin part del merchandising del festival. Entenem que els assistents han de portar tot allò que creguin necessari per gaudir del festival, i en tot cas, podran comprar-ne a les botigues del centre de la ciutat.

– Hi haurà un mapa del festival junt amb la programació de tots els esdeveniments del Festival, dins i fora del recinte? I es podran veure la localització de la zona de menjar, lavabos, market, etc.?

Sí. A l’entrada del festival es podran adquirir i també està disponible a la pàgina web www.vidafestival.com.