NORMES DE CONVIVÈNCIA DE LA ZONA D'ACAMPADA

La Zona d'acampada del Vida Festival és un espai de convivència i descans. Des de l'organització treballem perquè tots els serveis que us oferim funcionin de forma correcta per la teva comoditat i el bon desenvolupament. Et demanem la teva col·laboració i que informis als encarregats de la zona d'acampada de qualsevol infortuni o problema que pugui sorgir. Treballarem per solucionar-lo.

La Zona d'acampada és un espai que compartiu amb la resta de campistes, per això us demanem que compliu les normes bàsiques de civisme, higiene i convivència.  Per aquest bon desenvolupament, doncs, us demanem que seguiu les següents normes:

 - S'haurà d'accedir al recinte de l'Acampada amb la polsera corresponent, que es podrà bescanviar a l'entrada del mateix.

 - La capacitat de les tendes de campanya han de correspondre's al número d'ocupants reals. El mínim permès serà de 2 persones.- Els campistes hauran de seguir les indicacions del personal de la Zona d'acampada per anar ocupant el solar i seguir les línies que delimitaran les parcel·les.

 - Està permès l'ús de taules, cadires i tombones sempre i quan estiguin dins de la parcel·la delimitada pel personal de la zona d'acampada i no molesti a la resta de campistes.- No es podran muntar tendals, lones, carpes o altres elements de l'estil que vagin més enllà (de forma vertical o horitzontal) de l'espai de la tenda de campanya. Només podreu col·locar-ho si aquella zona no disposa d'ombra (com per exemple, la zona arbrada de l'acampada), i sempre complint les ordres del personal del càmping, i respectant els passadissos d'evacuació, les sortides d'emergència i/o accés a les parcel·les.

- Està prohibida l'entrada de qualsevol vehicle excepte caravanes o autocaravanes que hauran de seguir les normes específiques per a aquest tipus de vehicles.

- Està prohibida l'entrada de gossos o altres animals de companyia

 - No estarà permesa la reserva d'espai per possibles amics que arribaran en un altre moment.

 - Les vies principals, secundàries, el camí perimetral i les sortides d'emergència, han d'estar completament lliures pel pas de persones i vehicles en cas d'emergència.

 - Respecte a l'entorn i les instal·lacions: Qualsevol persona que accedeixi a l'Acampada està obligada a respectar la convivència i a no pertorbar el descans dels demés. L'organització es reserva el dret a expulsar a qui realitzi activitats molestes, insalubres, nocives, perilloses o il·lícites.  

 - L'incompliment de qualsevol dels punts anteriors serà motiu immediat d'expulsió del càmping i del festival, i en cap cas es reembossarà l'import de l'entrada.

 NETEJA

- La Zona d'Acampada està dotada de contenidors que es buiden a diari i en els que pots dipositar la brossa. Els encarregats de l'acampada, i la senyalètica et mostraran on son. Per mantenir la zona de tendes neta, si us plau, evita l'ús abusiu de les papereres pròximes i diposita els residus en els contenidors corresponents.

 - Les zones d'acampada disposen d'un servei de neteja per a camins i zones comuns, però no per l'espai entre tendes, pel que us demanem que cuideu la neteja al voltant de la vostra tenda i tireu els teus residus als contenidors.

 - Mantén neta la zona de dutxes i lavabos i així tots podrem gaudir d'una estada com cal i aprofitar els vestuaris i dutxes d'obra de les que disposem.

 CARAVANES/AUTOCARAVANES

 - El lloc destinat a les caravanes i autocaravanes és limitat, així que agrairíem que us poséssiu en contacte amb l'organització perquè se us pugui tenir en compte: info@vidafestival.com

 - Les caravanes o autocaravanes tindran una zona reservada per elles i hauran de seguir les instruccions dels organitzadors per a instal·lar-se dins el recinte.

 - Un cop arribin al recinte, abans d'entrar amb el vehicle, hauran de dirigir-se a l'entrada i informar de la seva arribada. Després de fer el canvi de polseres, el responsable els guiarà a la seva parcel·la.