VIDA BUS

Moure’s pel Vida és molt senzill! Amb la nostra extensa xarxa de busos llançadora podreu arribar còmodament a tots els recintes del Vida Festival des de qualsevol punt de Vilanova i la Geltrú i Sitges.

Mou-te pel Vida al ritme de The Beatles! 

Cadascuna de les línies de la nostra extensa xarxa de busos llançadora estarà inspirada en alguns dels hits que més ens agraden de la mítica banda britànica (línia Come Together, línia Eleanor Rigby i línia Strawberry Fields), perquè et vagis engrescant mentre arribes còmodament a tots els recintes del festival des de qualsevol punt de Vilanova i la Geltrú i Sitges.


LÍNIA COME TOGETHER (VILANOVA I LA GELTRÚ CENTRE I PASSEIG MARÍTIM)

PARADES

  • Vilanova Centre (Estació de trens i autobusos) —Vida Camp — Masia d'en Cabanyes — La Daurada Beach Club — Façana Marítima de Vilanova.

LÍNIA ELEANOR RIGBY (VILANOVA I CÀMPINGS) 

PARADES

  • Càmping Racó de Mar — Càmping Vilanova Platja — Càmping Vilanova Park — Masia d'en Cabanyes — Vilanova Centre (Estació de trens i autobusos) — La Daurada Beach Club.

LÍNIA STRAWBERRY FIELDS (SITGES I CÀMPINGS SITGES)

PARADES

  • Parc Can Robert — Sitges (Av. Sofia) — Hotel Terramar — Càmping El Garrofer i Sitges Park — Masia d'en Cabanyes — La Daurada Beach Club.