VIDA CLUB

El VIDA CLUB és un nou espai que es va estrenar l'edició del VIDA 2017 al recinte principal del festival, la Masia d'en Cabanyes. Amb una ambientació similar a la de la zona Wild Side però obert a tot el públic, donarem protagonisme a una programació formada exclusivament per DJs amb residència a clubs i festivals tant nacionals com internacionals, així com agitadors culturals de diferents àmbits. Amb aquesta iniciativa també volem agrair a tots els clubs la seva aportació a l'escena, tenim clar que sense la seva existència difícilment existirien la gran majoria dels grups que toquen al VIDA. 

Horari Vida Club 1x1.jpg
 45's MAFIA  45´s Mafia són Cesar Andión i Albert Petit. A les seves esquenes anys col·leccionant música i passejant els seus maletins per festivals i clubs de tot el món. Les seves sessions enfocades a la pista de ball estan carregades de soul, funk i rare grooves. Tota la màgia de la cultura de club a 45 revolucions per minut.  

45's MAFIA

45´s Mafia són Cesar Andión i Albert Petit. A les seves esquenes anys col·leccionant música i passejant els seus maletins per festivals i clubs de tot el món. Les seves sessions enfocades a la pista de ball estan carregades de soul, funk i rare grooves. Tota la màgia de la cultura de club a 45 revolucions per minut. 

 BLABLABLA  Blabla bla blablablabla bla bla bla blablabla bla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablabla

BLABLABLA

Blabla bla blablablabla bla bla bla blablabla bla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablablabla blablablabla bla bla bla blablabla

 DJ FormatC  Les sessions de Dj FormatC, l'àlies del vilanoví Jonathan, són elegants i eclèctiques. A la seva maleta podem trobar una gran varietat d'estils amb un denominador comú: la música negra. Al VIDA Club ens esperen dos plats, un mixer i molt bona música. Diversió assegurada.

DJ FormatC

Les sessions de Dj FormatC, l'àlies del vilanoví Jonathan, són elegants i eclèctiques. A la seva maleta podem trobar una gran varietat d'estils amb un denominador comú: la música negra. Al VIDA Club ens esperen dos plats, un mixer i molt bona música. Diversió assegurada.

 EUFRASIS  La quadrilla de DJs Eargasm, formada per D-Kamar i PJ, aterren per primera vegada a l'escenari del VIDA Club sota el nom de Eufrasis per oferir-nos una sessió que ells mateixos defineixen com Bright & Happy. Una vibrant festa que acaba per convertir-se en una tempesta de sons colorits i jovials.

EUFRASIS

La quadrilla de DJs Eargasm, formada per D-Kamar i PJ, aterren per primera vegada a l'escenari del VIDA Club sota el nom de Eufrasis per oferir-nos una sessió que ells mateixos defineixen com Bright & Happy. Una vibrant festa que acaba per convertir-se en una tempesta de sons colorits i jovials.

 JOAN S. LUNA  A més de ser el cap de redacció de la revista mensual MondoSonoro, Joan S. Lluna sol exercir com a  Dj sota diversos àlies que li permeten oferir sessions tant de pop com de punk o electrònica amb un objectiu clar: fer-nos ballar.

JOAN S. LUNA

A més de ser el cap de redacció de la revista mensual MondoSonoro, Joan S. Lluna sol exercir com a  Dj sota diversos àlies que li permeten oferir sessions tant de pop com de punk o electrònica amb un objectiu clar: fer-nos ballar.

 PACO COLOMBÁS  Paco Colombàs, més enllà de formar part de Oso Leone i The Wheels, darrere de la cabina és un dels personatges més populars de l'escena mallorquina. Sessions eclèctiques de Disco, Funk, Soul, inclús House amb una alta dosis d'influència de música africana i latina (salsa, cúmbia...).

PACO COLOMBÁS

Paco Colombàs, més enllà de formar part de Oso Leone i The Wheels, darrere de la cabina és un dels personatges més populars de l'escena mallorquina. Sessions eclèctiques de Disco, Funk, Soul, inclús House amb una alta dosis d'influència de música africana i latina (salsa, cúmbia...).

 ALEC SUN (NOVO CAFÉ LISBOA DJ)  El mallorquí Alec Sun va aparèixer amb l'apertura de la Sala Pasternak (Vic) l'any 2005 i, des d'aleshores, confecciona unes sessions d'un carácter especial: pop, rock i electrònica mesclats elegantment tot centrant-se en dues virtuds: la tècnica i la connexió amb la pista.

ALEC SUN (NOVO CAFÉ LISBOA DJ)

El mallorquí Alec Sun va aparèixer amb l'apertura de la Sala Pasternak (Vic) l'any 2005 i, des d'aleshores, confecciona unes sessions d'un carácter especial: pop, rock i electrònica mesclats elegantment tot centrant-se en dues virtuds: la tècnica i la connexió amb la pista.

 BLOODY MERI DJLESS SET  Laura Llopart (aka Museless) i Meri Lane, un dels 4 caps pensants del segell Luup Records, uneixen forces per convertir-se en Bloody Meri DJless Set: un duet inèdit i irrepetible que neix de i pel VIDA 2018. Un bon còctel de música i bon rotllo totalment assegurat!

BLOODY MERI DJLESS SET

Laura Llopart (aka Museless) i Meri Lane, un dels 4 caps pensants del segell Luup Records, uneixen forces per convertir-se en Bloody Meri DJless Set: un duet inèdit i irrepetible que neix de i pel VIDA 2018. Un bon còctel de música i bon rotllo totalment assegurat!

 DJ MAADRAASSOO  Maadraassoo s’ha consolidat dins la nova escena underground nocturna de Barcelona a base de ser un dels DJ’s que millor juga amb el pop i l’electrònica. Actualment és DJ resident de la sala Razzmatazz (Barcelona) i posseeix més de quinze anys d’experiència. 

DJ MAADRAASSOO

Maadraassoo s’ha consolidat dins la nova escena underground nocturna de Barcelona a base de ser un dels DJ’s que millor juga amb el pop i l’electrònica. Actualment és DJ resident de la sala Razzmatazz (Barcelona) i posseeix més de quinze anys d’experiència. 

 FLEA MARK  Flea Mark és el nom artístic de Mark Dix. Un DJ que combina la seva activitat professional gestionant mercats de segona mà amb la passió de punxar vinils. Les seleccions de música són ser tan variades com les parades d'un mercat de segona mà: d'afrobeat i italo disco fins a new wave i post-punk.

FLEA MARK

Flea Mark és el nom artístic de Mark Dix. Un DJ que combina la seva activitat professional gestionant mercats de segona mà amb la passió de punxar vinils. Les seleccions de música són ser tan variades com les parades d'un mercat de segona mà: d'afrobeat i italo disco fins a new wave i post-punk.

 LA CASTANYA DJs  La Castanya, segell i agència de booking de Barcelona, celebra 5 anys d’assistència al Vida Festival amb una sessió de soul, funk i variants per arrencar amb el cap de setmana. La sessió correrà a càrrec d'en Joan Guàrdia, un dels directors del segell. 

LA CASTANYA DJs

La Castanya, segell i agència de booking de Barcelona, celebra 5 anys d’assistència al Vida Festival amb una sessió de soul, funk i variants per arrencar amb el cap de setmana. La sessió correrà a càrrec d'en Joan Guàrdia, un dels directors del segell. 

 SALA ZERO SELECTORS  L'epicentre de Tarragona té un nom: Sala Zero. Aquest grup de djs tarragonins arribaran al Vida Club per desgastar el calçat del públic, ja sigui amb sessions incendiàries o guanyant-se una complicitat després de rescatar aquell tema que et ballarà al cap durant una setmana sencera.

SALA ZERO SELECTORS

L'epicentre de Tarragona té un nom: Sala Zero. Aquest grup de djs tarragonins arribaran al Vida Club per desgastar el calçat del públic, ja sigui amb sessions incendiàries o guanyant-se una complicitat després de rescatar aquell tema que et ballarà al cap durant una setmana sencera.

 BAR ITALIA DJs  El Tetxu, el Genís i el Pere fa quatre anys que regenten un bar de copes al casc antic de Vilanova i la Geltrú. Hi programen DJs i concerts. De vegades fins i tot punxen i hi toquen ells mateixos. Provenien del festival Faraday i de fer cançons amb La Brigada. Les nits seran sempre italianes.

BAR ITALIA DJs

El Tetxu, el Genís i el Pere fa quatre anys que regenten un bar de copes al casc antic de Vilanova i la Geltrú. Hi programen DJs i concerts. De vegades fins i tot punxen i hi toquen ells mateixos. Provenien del festival Faraday i de fer cançons amb La Brigada. Les nits seran sempre italianes.

 BONNIE & CLYDE DJs  Bonnie & Clyde són la Marta Salicrú i l’Aleix Cabau. Darrere de la secció de música de la revista Time Out Barcelona, la seva col·lecció de discos ha sonat en varies sales, festes i festivals. Pel VIDA 2018 comptarem amb una part del dúo, la Marta, qui encendrà la pista de ball. 

BONNIE & CLYDE DJs

Bonnie & Clyde són la Marta Salicrú i l’Aleix Cabau. Darrere de la secció de música de la revista Time Out Barcelona, la seva col·lecció de discos ha sonat en varies sales, festes i festivals. Pel VIDA 2018 comptarem amb una part del dúo, la Marta, qui encendrà la pista de ball. 

 EOTR DJs  Des d'un dels millors festivals europeus, arriben a l'edició d'enguany del Vida Club els Djs de l'End Of The Road (UK). Unes vibrants i espectacular sessions en forma de passeig per la música britànica que ha marcat de manera contundent les darreres dècades.  

EOTR DJs

Des d'un dels millors festivals europeus, arriben a l'edició d'enguany del Vida Club els Djs de l'End Of The Road (UK). Unes vibrants i espectacular sessions en forma de passeig per la música britànica que ha marcat de manera contundent les darreres dècades.  

 INVADERSDJS  Mike i Albert, els responsables de Invadersdjs, van quedar fascinats per la New Wave, el so Madchester, l'Acid i els grups wave de França i Bèlgica. Uns referents que influencien les seves sessions amb vinils, definides així: avantguarda  electrònica i visual, minimal synth i nu wave. 

INVADERSDJS

Mike i Albert, els responsables de Invadersdjs, van quedar fascinats per la New Wave, el so Madchester, l'Acid i els grups wave de França i Bèlgica. Uns referents que influencien les seves sessions amb vinils, definides així: avantguarda  electrònica i visual, minimal synth i nu wave. 

 MARC FOEHN DJ  Marc Foehn, fundador i director del segell discogràfic Foehn Records, director artístic del festival BAM, i responsable de l’agència de booking Bacana a Espanya i Portugal també és conegut per les seves vibrants sessions. 

MARC FOEHN DJ

Marc Foehn, fundador i director del segell discogràfic Foehn Records, director artístic del festival BAM, i responsable de l’agència de booking Bacana a Espanya i Portugal també és conegut per les seves vibrants sessions. 

 VēMō  Amb un àmplia trajectòria com a músics dins el circuit de casa nostra, ara Arnau Vallvé i Martí Maymó es presenten com a Djs sota el nom de VēMō i ens proposen un repàs del pop a l’electrònica, de l’indie al mainstream, de l’actualitat al “hit” atemporal. 

VēMō

Amb un àmplia trajectòria com a músics dins el circuit de casa nostra, ara Arnau Vallvé i Martí Maymó es presenten com a Djs sota el nom de VēMō i ens proposen un repàs del pop a l’electrònica, de l’indie al mainstream, de l’actualitat al “hit” atemporal.