VIDA on the road

El VIDA ON THE ROAD és una de les novetats que presenta la 5a edició del VIDA. Una nova iniciativa que llença al festival per primera vegada a la carretera per portar a diferents artistes a les principals ciutats nacionals.


VIDA ON THE ROAD: M. WARD + ARTISTA CONVIDAT

Matthew Stephen Ward ja és una cara coneguda pel Vida. Després d'haver visitat el festival en la seva primera edició i haver conquistat al públic amb el seu càlid directe, el cantautor de Portland tornarà a Barcelona el proper divendres 18 de maig per donar un concert en solitari a la sala La Nau (C/ Àlaba 30, Barcelona). Tot això gràcies al projecte Vida On The Road, una iniciativa del festival que té com a objectiu portar a diferents artistes a les principals ciutats nacionals. Entrades a la venda ja disponibles a el preu de 20€ (entrada anticipada), adquireix-la aquí!

Captura de pantalla 2018-08-08 a las 11.50.44.png

VIDA ON THE ROAD: Warhaus + Artista convidat

CAT_warhauswebmailchimp.png

El projecte es va estrenar amb la gira de Warhaur la tardor del 2017. Una gira que porta al grup belga liderat pel  pel carismàtic Maarten Devoldere, i un artista convidat, per les ciutats de Barcelona, Madrid, València i Saragossa a finals de novembre. Recordar que amb l'abonament del VIDA 2018 també es pot aprofitar d'un descompte al comprar les entrades pel VIDA ON THE ROAD. Si no, també es podrà gaudir de la gira al preu de 14€ sense l'abonament i de 18€ a taquilla.