VIDA on the road

El VIDA ON THE ROAD és una iniciativa que llença al festival a la carretera per portar a diferents artistes a les principals ciutats nacionals.

votr [30/3/2019] Balthazar + FACEs ON TV

Balthazar_vidaontheroad.png

Després de la visita d'artistes com M. Ward o Warhaus a les principals ciutats nacionals, la iniciativa Vida On The Road porta a Balthazar en concert a Barcelona. La formació belga presentarà en directe les cançons del seu nou àlbum el 30 de març de 2019 a La [2] de Apolo (Barcelona)

Entrades ja a la venda al preu de 18€ (descompte de 4€ amb l'abonament del VIDA 2019) i de 22€ (sense l'abonament del VIDA 2019).


VOTR: M. WARD + ferran palau

Matthew Stephen Ward ja és una cara coneguda pel Vida. Després d'haver visitat el festival en la seva primera edició i haver conquistat al públic amb el seu càlid directe, el cantautor de Portland tornarà a Barcelona el proper divendres 18 de maig per donar un concert en solitari a la sala La Nau (C/ Àlaba 30, Barcelona). Tot això gràcies al projecte Vida On The Road, una iniciativa del festival que té com a objectiu portar a diferents artistes a les principals ciutats nacionals.

Captura de pantalla 2018-08-08 a las 11.50.44.png

VIDA ON THE ROAD: Warhaus + Artista convidat

CAT_warhauswebmailchimp.png

El projecte es va estrenar amb la gira de Warhaur la tardor del 2017. Una gira que porta al grup belga liderat pel  pel carismàtic Maarten Devoldere, i un artista convidat, per les ciutats de Barcelona, Madrid, València i Saragossa a finals de novembre. Recordar que amb l'abonament del VIDA 2018 també es pot aprofitar d'un descompte al comprar les entrades pel VIDA ON THE ROAD. Si no, també es podrà gaudir de la gira al preu de 14€ sense l'abonament i de 18€ a taquilla.