SHOWCASES VIDA A LES #SESSIONSMOVISTARPLUS

Gaudeix d'una sèrie de concerts gratuïts de la ma de Movistar i el VIDA, les #SessionsMovistarPlus!
Un cicle de showcases exclusius a botigues Movistar de diferents localitats amb l'aforament limitat a només 50 persones.

CINQUÈ SHOWCASE: PACOSAN A VILANOVA I LA GELTRÚ

El divendres 25 de maig a les 19:30h., tindrà lloc el cinquè showcase: Pacosan a Vilanova i la Geltrú! Acosta't a recollir la teva entrada a la botiga movistar a l'Avinguda Cubelles, 38 i, a més, emporta't la tote bag oficial del festival! No et quedis sense la teva, només n'hi ha 50!

Artwork Movistar sessions - Pacosan.jpg

QUART SHOWCASE: THE CRAB APPLES A BCN

El dijous 3 de maig a les 19:30h., tindrà lloc el quart showcase: The Crab Apples a Barcelona! Acosta't a recollir la teva entrada a la botiga movistar del Carrer Gran de Gràcia 139-151 i, a més, emporta't la tote bag oficial del festival! No et quedis sense la teva, només n'hi ha 50!

Artwork Movistar sessions - The Crab Apples.png

TERCER SHOWCASE: TVERSKY A sITGES.

El dijous 26 d'abril a les 19:30h., tindrà lloc el tercer showcase: Tversky a Sitges! Acosta't a recollir la teva entrada a la botiga movistar del Carrer Sant Francesc, 1 i, a més, emporta't la tote bag oficial del festival! No et quedis sense la teva, només n'hi ha 50!

Artwork Movistar sessions - Tversky.jpg

segon showcase: playback maracas a vilanova i la geltrú.

El dijous 19 d'abril a les 19:30h., tindrà lloc el segon showcase: Playback Maracas a Vilanova i la Geltrú! Acosta't a recollir la teva entrada a la botiga movistar d'Avinguda Cubelles, 38 i, a més, emporta't la tote bag oficial del festival! No et quedis sense la teva, només n'hi ha 50!

Artwork Movistar sessions - Playback Maracas V2.jpg

Primer showcase: mareta bufona a vilanova i la geltrú.

El proper dijous, 22 de març a les 19:30h., tindrà lloc el primer showcase: Mareta Bufona a Vilanova i la Geltrú! Acosta't a recollir la teva entrada a l'Avinguda Cubelles, 38 i, a més, emporta't la tote bag oficial del festival! No et quedis sense la teva, només n'hi ha 50!