QUARTA FESTA DE PRESENTACIÓ DEL VIDA 2017!

Quarta festa de presentació del VIDA 2017 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb actuacions de Parcels i Holy Bouncer! 
L'entrada a la festa, com sempre, serà gratuïta amb qualsevol entrada del VIDA 2017. A més, en el cas de l'abonament, també pots convidar un acompanyant perquè vagi amb tu!

#VidaNextBigThing

Sota el lema #VidaNextBigThing us volem presentar tres artistes internacionals emergents que actuaran al VIDA 2017 i dels que se'n sentirà molt a parlar els pròxims anys!

Parcels (Australia) 
Després de la gran expectació creada amb només dues cançons, van canviar les assolellades costes australianes per Berlín per centrar-se al 100% en una carrera musical que promet molts èxits. Funk-pop de qualitat i ritmes que faran que sigui impossible deixar de ballar. Parcels és VIDA!
Dijous 29 de juny.

Shame (R.U.)
Provinents del sud de Londres, encara no han publicat el seu primer àlbum però ja tenen a gran part de la premsa musical del Regne Unit parlant d'ells. Rock descarat i molta actitud, Shame és VIDA!
Divendres 30 de juny.

Gabriella Cohen (Australia)
Vocalista de la banda australiana The Furrs, va decidir emprendre la seva carrera en solitari i el seu primer àlbum, Full Closure and No Details, no pot ser més prometedor. Temes de pop melancòlic portats al directe amb molta energia, Gabriella Cohen és VIDA!
Dissabte 1 de juliol.

PRIMERA FESTA DE PRESENTACIÓ DEL VIDA 2017!

El proper divendres 21 d'octubre a les 19:00h. se celebrarà la primera festa de presentació del VIDA 2017 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions d'Enric Montefusco (amb un showcase de presentació del seu nou àlbum, Meridiana) i un artista convidat!

L'entrada, com sempre, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2017 i pots convidar un acompanyant perquè hi vagi amb tu!