Cancel·lació VIDA BBQ 2019

Ens entristeix comunicar que, a causa de les previsions meteorològiques adverses, es cancel·la la celebració del VIDA BBQ del dissabte 25 de maig. Lamentem totes les molèsties ocasionades però les pluges previstes pel cap de setmana no ens permetrien celebrar un esdeveniment d'aquestes característiques en condicions òptimes i, per aquest motiu, hem pres la difícil decisió de cancel·lar.

A tots els compradors se'ls retornarà l'import integre de l'entrada i/o els menús de forma automàtica a la targeta amb què van efectuar la compra en un termini màxim de 7 dies.

2019-05-23.jpg

VIDA BBQ 2019

El proper dissabte 25 de maig tindrà lloc la quarta edició del VIDA BBQ. Un esdeveniment que se celebrarà a la Masia d'en Cabanyes des de les 12h del migdia fins les 22h i que comptarà amb les actuacions de Mazoni, Ljubliana & The Seawolf i Rey Lobo! A més, també comptarem amb els VIDA DJs (& friends) per animar la vetllada.

VidaBbq_1x1_V3.jpg

L'entrada al VIDA BBQ serà gratuïta amb qualsevol ticket del VIDA 2019. En cas contrari, es podrà adquirir al preu de 10€*.

El dinar s'haurà de reservar prèviament entre tres opcions de menú (Menú 1: Fideuà, Menú 2: Botifarra, Menú 3: Arrós amb verduretes), totes tres al preu de 12€*. Tots 3 menús inclouen primers plats (amanida d'arrós basmati, amanida de llenties o hummus con crudités) i postres (fuita o brownie) a escollir al moment. 

*Més despeses de gestió.

VOTR: Steve Gunn

Després de l'èxit del concert de Balthazar el passat mes de març, la iniciativa Vida On the Road portarà Steve Gunn en directe a Barcelona. El guitarrista, cantant i compositor de Philadelphia presentarà el seu nou discThe Unseen In Between(Matador, 2019) l’1 de setembre a la Sala Sidecar.

vida-ontheroad-stevegunn-04.jpg

Entrades anticipades ja a la venda al preu de 15€ a través de la web del VIDA i Ticketmaster. Les entrades a taquilla estaran al preu de 18€.

Últims abonaments WILD SIDE a la venda!

A falta de poc més de dos mesos per gaudir de la sisena edició del VIDA, elsabonaments Wild Side estan a punt d'esgotar-se, no et quedis sense el teu!

L'abonament WILD SIDE (VIP) permet l'entrada a totes les sessions de tarda i nit des del 4 al 6 de juliol. A més, tindràs accés a la terrassa de la Masia d'en Cabanyes des d'on podràs viure el festival en tot el seu esplendor. En aquest espai s'oferiran degustacions gratuïtes de cervesa, còctels, vi i refrigeris.

UltimsAbonosWildSide_1x1.jpg


Listening Room by VIDA Festival: Madness

Demà dia 9 d’abril a les 20:00h celebrarem el tercer Listening Room by VIDA a Artte (Muntaner 83C, Barcelona). En aquesta ocasió la sessió estarà dedicada a “One Step Beyond”, disc icònic de Madness, caps de cartell en aquesta edició del VIDA Festival.

L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta (fins a completar l’aforament) i la xerrada comptarà amb la participació de Miqui Puig i Eduard Polls (The Penguins).

Madness_listening.png

5ª Festa de Presentació del VIDA 2019: Ljubliana & The Seawolf + Intana

El dimecres 27 de març a les 19:00 se celebrarà la cinquena festa de presentació del VIDA 2019 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions d’Intana i Ljubliana & The Seawolf!

L'entrada a l'esdeveniment, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2019 fins a completar l'aforament, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

Ljubliana & The Seawolf + Intana 1x1 V2.jpg