"Ara i res", el nou disc de Mishima

Fa ja tres anys que Mishima ens va sorprendre amb L’Ànsia Que Cura (Warner Music, 2014) i, la veritat, esperàvem ben ansiosos el seu retorn. I, per fi, després de lluir el so del disc amb els avançaments “Qui més estima” i “S’haurà de fer de nit”, el quintet barceloní ha publicat la totalitat d’ Ara i res. Un vuitè disc enregistrat, de nou, al Black Box Studio (França) amb en Peter Deimel que, segons ells mateixos, explora la vessant més nua i més sentida, més descreguda i més romàntica, més lluminosa i més ombrívola. Un treball que podrem gaudir com mai en directe al VIDA 2017.  

Noves incorporacions al cartell del VIDA 2017!

Amb el cartell del VIDA 2017 a punt de completar-se i a pocs mesos vista per a que se celebri el festival, anunciem els noms dels artistes i grups que formaran part de les actuacions del diumenge 2 de Juliol. Cinc projectes que seran els encarregats de posar el punt i final a l’edició d’aquest any.

MIQUI PUIG & ACP

Intana

Grooveroger

VIDA DJs

Secret Show

VIDA CLUB, el nou espai del VIDA 2017

El VIDA CLUB és un nou espai que estrenem dins aquesta edició del festival al recinte principal del VIDA, la Masia d’en Cabanyes. Amb una ambientació similar a la de la zona Wild Side però obert a tot el públic, donarem protagonisme a una programació composada exclusivament per DJs amb residència a clubs i festivals tan nacionals com internacionals, així com a agitadors culturals de diferents àmbits. Amb aquesta iniciativa també volem agraïr a tots els clubs per la seva aportació a l’escena. Tenim clar que sense la seva existència difícilment existirien la gran majoria de grups i artistes que toquen al VIDA.

VIDA BBQ

Per anar amenitzant l'espera fins finals de juny, el proper dissabte 13 de maig tindrà lloc la segona edició del VIDA BBQ. Un acte que se celebrarà des de les 12h del migdia fins les 22h i que comptarà amb les actuacions de Maga (en acústic) abans de dinar i de Maria Arnal & Marcel Bagés i Tversky després. A més a més, també comptarem amb els VIDA DJs (&friends) per animar la vetllada.

L'entrada al VIDA BBQ serà gratuïta amb qualsevol tiket del VIDA 2017. En cas contrari, es podrà adquirir l'entrada al preu de 10€. A més a més, el dinar s'haurà de reservar prèviament entre les dues opcions de menú, totes dues al preu de 15€.

BBQ2017_v3.jpg

Movistar de nou al Vida Festival!

Ja fa anys que compartim aventura amb els nostres amics de Movistar i, en aquesta edició, venen amb l'artilleria ben carregada. Per una banda, l'escenari La Cova ens aproparà a les seves #SesionesMovistarPlus amb Chico y Chica, La Iaia, Las Bistecs, Les Sueques, Los Punsetes, Pau Vallvé, Rusos Blancos, Tórtel i les nouvingudes al cartell, Las Odio. A més a més, estrenem un nou espai dedicat al setè art, on podrem descansar i visionar les seves #HistoriasMinimas, una selecció de curtmetratges feta pel Vida. 

Real Estate tornen amb "In Mind", el seu quart àlbum.

Després d’haver despuntat amb discos tan brillants com Days (Domino/Pias, 2011) i Atlas (Domino/Pias, 2014), els americans Real Estate es van posicionar com un dels grups referents de l'indie-pop en l'àmbit internacional. Una brillant trajectòria que Matt Mondanile, el guitarrista del grup, va decidir abandonar per dedicar tot el seu temps a Ducktails, el seu projecte paral·lel. Una baixa que a In Mind (Domino, 2017), el quart i darrer disc de la banda, ha sigut substituïda pel guitarrista Julian Lynch, un antic amic de la universitat. Més enllà d’aquests canvis, l’últim treball dels de New Jersey captiva com els seus anteriors gràcies a la confecció d’un pop-rock tan lluminós com melòdic. Una línia musical que ja dibuixaven els primers avançaments del disc, “Darling” i “Stained Glass”. 

Fleet Foxes anuncia nou àlbum amb cançó doble

Han sigut sis llargs anys d’espera però, per fi, Fleet Foxes han trencat el seu silenci. Després de consolidar-se com un dels grups de folk més potents a nivell internacional amb Fleet Foxes (Bella Union/Sinnamon, 2008) i Helplessness Blues (Coop/Music As Usual, 2011), el grup lideratper Robin Pecknold ha anunciat amb magnificència el llançament del seu tercer disc Crack-Up (Nonesuch Records, 2017) amb una exquisida cançó doble, “Third of May / Ōdaigahara”. Una peça de quasi nou minuts on els de Seattle fan gala d’un folk brillant tan intens com introspectiu. El nou treball de la formació, coproduït per Robin Pecknold i Skyler Skjelset, veurà la llum el 16 de juny i el podrem gaudir al Vida Festival 2017.