4a festa de presentació + Roda de premsa

A causa dels esdeveniments que puguin tenir lloc el proper 21 de febrer, hem cregut convenient modificar la data de la 4a festa de presentació del VIDA 2019. Així doncs, la mateixa se celebrarà el dimecres 20 de febrer a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de Gus Dapperton i Mavica.

Prèviament a la festa, a les 18:30h. tindrà lloc una roda de premsa on anunciarem el cartell d'aquesta edició, així com altres novetats d'enguany!

L'entrada a la festa, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2019 fins completar l'aforament, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

Sleaford Mods encapçalen les noves confirmacions del VIDA 2019

EL VIDA segueix sumant artistes al cartell de la seva sisena edició amb la incorporació de Sleaford ModsJulia JacklinFontaines D.C., Miqui Puig & ACP i Egosex. Tots ells se sumen als ja confirmats Madness, Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Superchunk, Sharon Van Etten, Él Mató a un Policia Motorizado, Didirri, Stella Donnelly, Joan Colomo i Carla. El VIDA 2019 se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú).

Estan en venda els darrers abonaments al preu de 80€ (més despeses de gestió) juntament amb les altres opcions de tiquet: Wild Side, Kids i Family Pack.

3a festa de presentació del VIDA 2019: Alondra Bentley + Invisible Harvey.

El dimecres 16 de gener se celebrarà la tercera festa de presentació del VIDA 2019 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions d'Alondra Bentley i Invisible Harvey.

L'entrada a l'esdeveniment, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2019 fins a completar l'aforament, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

launch-party-16-01-instagram-02.jpg

El VIDA presenta nou projecte!

Dels creadors del VIDA i el Secret VIDA… arriba el Secret Secret Secret VIDA!

Després del gran èxit del Secret VIDA, arriba el Secret Secret Secret VIDA: Un innovador i moderníssim concepte de festival en el qual no s'anunciarà prèviament ni quan ni on es farà, ni qui tocarà, ni quan es posaran les entrades a la venda, ni tan sols si en realitat serà un festival musical, unes jornades de patchwork i punt de creu o una quedada de YouTubers.

Tot i el secretisme amb el qual estan portant el projecte, els responsables del mateix en un evident atac d'eufòria i embriaguesa han declarat: "Sempre volem sorprendre el nostre públic, avançar-nos al futur que ve, trencar fronteres i imaginar festivals no aptes per a whatevers. The new paranormal, you know: sky is the limit!"

Estigueu atents a les no novetats d'aquest projecte que promet enlluernar els fans de Quart Mil·lenni i amants del misteri en general.

secret-fake.jpg

Noves confirmacions VIDA 2019

EL VIDA segueix sumant artistes al cartell de la seva sisena edició amb la incorporació de Sharon Van Etten, Él Mató a un Policia Motorizado, Joan Colomo i Carla. Tots ells als ja confirmats Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Superchunk, Didirri i Stella Donnelly. El VIDA 2019 se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú).

Estan en venda els darrers abonaments al preu de 70€ (més despeses de gestió) juntament amb les altres opcions de tiquet: Wild Side, Kids i Family Pack.

Beirut, nou cap de cartell del VIDA 2019

beirut-1200x1200px.jpg

EL VIDA segueix sumant artistes al cartell de la seva sisena edició amb la incorporació de Beirut. La formació originaria de Santa Fe i liderada per Zach Condon s’uneix als ja confirmats Hot Chip, Superchunk, The Charlatans, Didirri i Stella Donnelly. El VIDA 2019 se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú).

Beirut, el projecte musical liderat per Zach Condon, anuncia el retorn del seu màgic folk de reminiscències balcàniques protagonitzat per èpiques seccions de vents. Després de diversos anys de silenci i amb No, No, No (4AD, 2015) com a última referència discogràfica, la banda de Santa Fe publicarà al 2019 el seu cinquè àlbum d'estudi Gallipoli (4AD, 2019). Un treball gravat entre Nova York, Berlín i Puglia que presenta, segons el mateix Zach, un enfocament més “extrem” del so fent que les imperfeccions formin part de les cançons.

Estan en venda els darrers abonaments al preu de 70€ (més despeses de gestió) juntament amb les altres opcions de tiquet: Wild Side, Kids i Family Pack.

Hot Chip, Superchunk, Didirri i Stella Donnelly s'incorporen al VIDA 2019

Cartell_1x1_novembre18.jpg

EL VIDA escalfa motors de la seva sisena edició incorporant quatre grans noms a la seva programació: Hot Chip, Superchunk, Didirri i Stella Donnelly. Tots ells, juntament amb The Charlatans, seran alguns dels protagonistes del VIDA 2019, que se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú). Més enllà d'aquestes novetats, el festival presenta nova imatge inspirada en el concepte “Endless Summer”.

La venda d'entrades segueix mantenint un ritme molt positiu superant amb un ampli marge les vendes de l'edició anterior a hores d'ara de l'any. Els abonaments per gaudir del VIDA 2019 segueixen en venda al preu de 70€ (més despeses de gestió) juntament amb les altres opcions de tiquet: Wild Side, Kids i Family Pack.

1a festa de presentació VIDA 2019: Didirri + Fino Oyonarte

launch-party-11-10-web-v3.jpg

El dijous 11 d'octubre se celebrarà la primera festa de presentació del VIDA 2019 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de Didirri i Fino Oyonarte

Sense cap dubte Australia ha estat i és un dels grans bressols del talent musical. Tame Impala, King Gizzard & The Lizzard Wizzard, Jet o el jove cantautor de Melbourne que ens visitarà a la primera festa de presentació del VIDA 2019: Didirri. Amb tan sols un parell de singles i un EP recentment publicat, Measurements (Unified, 2018), Didirri va despertar l'interès de mitjans tan influents com Triple J, entre altres. Tot això gràcies a un folk-pop apassionat i tendre que s'alça amb força en els seus emotius directes amb temes com “Jude” o “Blind You”. Tota una joia que descobrir i gaudir.

Fino Oyonarte, després d'haver consolidat la seva carrera com a baixista de Los Enemigos i com a productor de Los Planetas o Lagartija Nick, presenta el seu projecte més personal, visceral i vitalista. Un treball que es materialitza en el seu primer disc Sueños y Tormentas (Buenaventura, 2018), on el cantautor almeriès demostra la seva maduresa compositiva amb un repertori íntim i autobiogràfic de precioses harmonies vocals. 

L'entrada a la festa, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2019, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!