ALIZZZ

El productor d’èxit i artífex de bona part de les cançons més representatives de la nova onada pop del nostre país, Alizzz, àlies de Cristian Quirante, s’ha guanyat a pols ser un dels noms més reconeguts de la indústria gràcies a un innegable bon gust a l’hora tant de compondre com de produir i al talent innat per captar l’esperit del moment.

A Berlín inicia la seva carrera en la música donant els primers passos com a DJ. En el seu retorn a Espanya i després de fer-se un nom en l’escena nacional, sorgeix la seva unió com a productor amb C. Tangana, en el que serà probablement una de les parelles creatives més destacades i influents del panorama nacional de l’última dècada, donant lloc a algunes de les cançons més icòniques del gènere urbà i permetent a tots dos consolidar-se com a referents de la música espanyola a tot el món.

Després d’una etapa centrada en produccions per a altres artistes, el 2021 publica “Ha d’haver alguna cosa més”, el seu àlbum debut en solitari com a vocalista i productor, creant una obra pop perfecta d’abast intergeneracional on destaquen les cançons i la manera, natural i honesta, de narrar situacions quotidianes sense pudor i de plasmar els sentiments que aquestes ens provoquen.

Després d’un any frenètic rebent una molt bona acollida per part del públic i dels mitjans i arrasant per tots els festivals per on ha passat gràcies al seu potent directe, decideix no acomodar-se i llança “Boicot”, un EP rupturista que aposta per sons molt més durs on hi ha espai per reflectir l’angoixa vital i la crítica social, tot això sense deixar de sonar fresc i pop.

Amb un nou àlbum previst per al 2024, en el seu últim senzill fins a la data “Sexe a la platja” torna a retrobar-se amb Amaia, una de les cançons de l’estiu passat on Alizzz deixa clar que, per damunt de la seva condició de productor estrella o compositor inesgotable, s’ha convertit en un artista amb veu pròpia.