BOYE

BOYE és el nom artístic de l’actor, creador escènic i cantant David Menéndez (Barcelona, 1989). Un artista multidisciplinari que irromp en el panorama musical amb l’EP “Boye, te queremos pero no eres nadie” (2019),  cinc temes produïts per Arnau Vallvé que sorprenen per la frescor i l’atreviment a l’hora de barrejar gèneres com el hip-hop, el funk o l’electrònica amb un desvergonyiment que frega la insolència. Cadascuna de les cançons compta a més amb el complement visual tant d’un art propi com d’un videoclip a càrrec de diferents creatius que aporten la seva sensibilitat i el seu talent, elevant la condició transversal del projecte. Les seves lletres s’allunyen del clixé del raper dur per mostrar-nos una visió de la realitat més humana i cínica, en aquesta recerca constant del lloc que ocupem al món.

Després de publicar “VENI VIDI VICI”, un single  d’impacte amb referències  al mite de Caront que porta el públic a l’èxtasi absolut a les seves actuacions, i “NA” estirant el concepte de la identitat per abraçar el fet que no som ningú ni sabem res.

El nou single “VAMOS A TRABAJAR”, és el primer avançament del seu proper projecte que veurà la llum aquest 2024. És  un homenatge als/les treballadors/es, una crítica al capitalisme ferotge  que t’obliga a ser productiu/va per no caure de la roda, i una autocrítica extensible als/les addictes del treball, especialment als/les que tenen un ofici creatiu o artístic i no volen ni poden parar.