CLARA PEYA

Per aquesta edició tan especial hem presentat un nou concepte dins del Vida: el “concert inaugural del festival” que tindrà lloc el dia 4 de juliol a l’escenari Estrella Damm i que durà a terme Clara Peya amb convidats especials com SILVIA PÉREZ CRUZ, LEO RIZZI, SALVADOR SOBRAL i molts més.

Considerada una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país, Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

El nou treball de la pianista CORSÉ gira entorn a la violència que porta implícita el concepte de perfecció.

Un nou repertori de cançons profundes i compromeses per a les quals la pianista ha seleccionat a diferents cantats perquè les interpretin i aportin el seu propi univers al disc. Les veus de Silvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau i Leo Rizzi, entre d’altres, acompanyades pel magnètic piano de la Clara combinat amb sintetitzadors i bases electròniques, configuren un atmosfera única i vibrant, on cada petit detall és tan intens com imprescindible.