FRANC MOODY

30.06

Franc Moody és una barreja optimista i reconfortant d’indie, funk, nu-disco i soul. La banda es va formar quan el Ned Franc i Jon Moody, que es coneixien de la vida nocturna londinenca, van unir les seves forces com a músics i productors i van llançar el seu primer EP al 2016, al qual va seguir el seu single revelació ‘Dopamine’ al 2017. Amb el pas del temps, el duet ha crescut fins a convertir-se en una banda de sis músics, que combinen elements de funk, soul i disco, i s’ha forjat ràpidament una reputació com un dels directes més prometedors, ballables i enèrgics del moment .

El 2022 han publicat Into The Ether, un disc èpic des del punt de vista sonor però íntim des del punt de vista líric, el qual és el seu treball més ambiciós i complet fins ara.

Per a la seva creació es van inspirar en les bandes sonores de les pel·lícules anomenades Spaghetti Western i les imatges cinematogràfiques de pel·lícules com Mad Max i Lawrence of Aràbia. Segons ells aquest disc és “La nostra versió de L’Odissea explicada a través de la càmera de Sergio Leone i amb banda sonora d’Ennio Morricone”.

Qui els va veure al Secret Vida del 2018 sap que aquest és un dels concerts imprescindibles del Festival.