JULIETA VENEGAS

29.06

Julieta Venegas és una de les més grans exponents de la música pop de parla hispana.

Compositora, cantant i músic, la mexicana s’ha consagrat com a referent llatí a nivell mundial.

La seva gran versatilitat i talent l’han portat a presentar-se als principals escenaris i festivals del món, obtenint el reconeixement d’aconseguir el  Disc d’Or i Platí a països com Mèxic, USA, Itàlia, Argentina, Brasil i Espanya.

Al llarg de la seva vasta carrera, Julieta Venegas ha estat guardonada amb 2 Premis Grammy , 10 premis Grammy Llatins, 2 Billboard Music Award, 7 premis MTV, entre una trentena de premis més.

Els seus grans èxits Lento, Limón y Sal, Me Voy, Andar Conmigo, s’han convertit en himnes per a tota una generació i avui segueixen vigents entre el públic jove, que descobreix en ella un missatge autèntic i proper per identificar-se.

Julieta Venegas segueix aconseguint èxits. Amb més de 16 milions d’escoltes mensuals a Spotify, ha realitzat col·laboracions amb artistes com Tainy, Bad Bunny, Sen Senra, Dom La Nena, No Te Va a Gustar, entre d’altres.

La seva col·laboració al costat de Tainy i Bad Bunny ja compta amb més de 535 milions de reproduccions, posicionant-se en el lloc principal a les llistes de cançons més escoltades mundialment.

Julieta ha presentat els seus nous senzills “La Bostalgia”, “Mateix Amor”, “Caminar Sola”, i “A Tu Orilla” que són l’avançament del seu tan esperat proper disc, que presentarà al Vida 2023.