JULIETA

30.06

Julieta és una cantant i compositora de Barcelona. Té 19 anys i estudia enginyeria de sistemes audiovisuals. Li interessa especialment la investigació del so i la confluència entre la tecnologia i la música.

Li agrada experimentar amb els sons de llengües diferents i ja ha composat en català, francès, anglès i castellà. Els seus temes es basen en reflexions sobre la vida quotidiana, les petites coses, els petits gestos i detalls en minúscules que utilitza per parlar de temes en majúscules.

Artista polifacètica, Julieta ha estudiat teatre, dansa i música. Llegeix sobretot poesia, i s’inspira en la natura. Les nimfes, els boscos, les gorgues, els llacs i les muntanyes conformen els escenaris dels seus temes que respiren misticisme. La música l’ha acompanyat des de la infància però als 17 anys, quan va començar a composar, ja va saber que voldria entregar-s’hi.

Son pocs els que encara no coneixen a Julieta i la seva proposta fresca i desenfadada. El seu segon senzill «Tu Juru Ju» i el seu mini àlbum «Juji», li han servit per a què només en un any s’hagi convertit en un dels referents de la nova escena musical catalana, amb una proposta que, amb el català com a llengua vehicular, té una ambició musical i artística que aviat sobrepassarà les nostres fronteres.