LISASINSON

29.06

Probablement siguin el millor exemple de punk-rock i Riot grrrls que hi ha actualment a Espanya. I és una cosa que va començar des del seu primer single, “Barakaldo”. Grans melodies, guitarres furioses, tornades d’alta efectivitat, i aquesta actitud sense prejudicis, descaradament vital, lliure de complexos. Amb una frescor contagiosa a l’hora de parlar d’amor i despit, de “crushes” instantanis i decepcions incurables.

La seva capacitat de connectar amb una audiència ansiosa d’himnes generacionals queda palesa amb la sortida el 2021 del seu primer Mini-LP “Perdona Mamá” (Elefant Records), del qual les 500 còpies en vinil transparent d’edició limitada i numerada va desapareixer en pocs dies i s’han convertit en una peça de col·leccionista.

Les seves noves cançons produïdes per Carlos Hernández confirmen la maduresa amb un so més contundent, però mantenint l’espontaneïtat, i on les seves col·laboracions prèvies amb el col·lectiu Toxic Pop de València (i les de la Míriam, amb el seu projecte personal LABORDE) enriqueixen el so, donant-li un toc més ballable. I, sobretot, avisant d’un Àlbum que promet ser èpic. Com els concerts.