LOS PLANETAS

06.07

Només algunes bandes de rock poden ser considerades legendàries. Als anys 90, van començar tocant amb amics. El 1993 van signar amb RCA i van llançar el seu àlbum debut, “Súper 8”, un pop distorsionat amb lletres enigmàtiques de Jota. Després, amb “Pop”, van explorar el punk-pop. “Una semana en el motor de un autobús” va marcar un treball impactant i sincer. “Unidad de desplazamiento” i “Encuentros con entidades” van oferir alguns dels millors moments. “Contra la ley de la gravedad” va trencar prejudicis, fusionant rock i flamenc, rendint homenatge a Camarón. “Cuatro palos” va precedir a “Una ópera egipcia”, que va barrejar pop psicodèlic. Després, “Dobles fatigas” i “2017 una Zona Temporalmente Autónoma”. El 2018, van celebrar el XX aniversari de “Una semana en el motor de un autobús” amb una orquestra simfònica. El 2019, van llançar “Fuerza nueva” amb Niño de Elche.

Los Planetas, concert essencial.

Aquesta conjunció planetària es caracteritza per la seva quinta essència, aquesta substància invisible que es forma a partir de la combinació precisa de J i Florent. El duet granadí es presenta en un format concentrat en directe, sense perdre força ni intensitat, però sí gairebé sense pes físic.

En aquest format, J i Florent són acompanyats únicament pel pianista David Montañés, que aporta una delicadesa èpica a les interpretacions. Junts, recreen de manera meravellosa el millor cançoner del pop en espanyol dels darrers trenta anys.

Aquesta conjunció planetària és inèdita i esfereïdora. És una trobada excepcional que ens permet submergir-nos en la música de Los Planetes d’una forma única i emocionant.