NÚRIA GRAHAM

29.06

Després de mesos d’introspecció, Núria Graham torna amb un disc sota el braç produït per ella mateixa i cuinat a foc lent. Editat per la prestigiosa discogràfica americana Verve Forecast de la mà de New Deal, conjuntament amb Primavera Labels i Universal Music, aquest és un nou treball que suposa un canvi de rumb en la seva carrera musical fins ara.

Amb Cyclamen, Graham s’inspira en fàbules imaginàries, somnis premonitoris i missatges de la natura. Enregistrat entre el menjador de casa i l’estudi, amb l’ajuda del seu enginyer de so Jordi Mora i partint del piano i de la guitarra clàssica, els arranjaments del disc (en el que hi col·labora Helena Cànoves, també vigatana) ens traslladen a un món nou en el que les cordes, el fagot, l’arpa, el contrabaix, la flauta i els saxos són personatges d’aquest viatge oníric i circular. La veu funciona com a fil conductor i catalitzador d’un relat atemporal.

L’espectacle del directe comptarà amb una nova formació especial, amb Anna Godoy a l’arpa, Magalí Datzira al contrabaix, Marcel.lí Bayer al clarinet i saxo, Jordi Matas a la guitarra i Núria Maynou al violoncel. Una nova reinterpretació del disc, amb ella al capdavant com a pianista, guitarrista, cantant i directora d’aquest ambiciós ensemble.