THE GULPS

30.06

Des dels quatre punts cardinals d’Europa i del Pròxim Orient, amb rumb infernal cap a la fama i el caos, The Gulps són un grup de rock’n’roll establert al nord de Londres.

Originaris d’un petit poble de La Rioja, el vocalista Javier i el seu guitarrista punk basc Juan Carlos, van perseguir fins a Londres les seves obsessions adolescents amb les bandes de rock angleses.

Van conèixer els seus companys de grup a l’Institute Of Contemporary Music Performance: el baixista Simon Mouchard, de Nantes (França), el bateria Raoul Khayat, de Beirut (Líban), i el guitarrista Francesco Buffone, de Calàbria (sud d’Itàlia).

Quan es Francesco va veure Alan McGee, llegenda de Creation Records i descobridor de bandes com Oasis o The Libertines, en un cafè de Borough Market el 2020, no va deixar  que se li escapés el mànager perfecte per The Gulps… I els va fitxar pel seu nou segell “It’s Creation Baby”.

I en paraules d’Alan McGee: “The Gulps són realment brillants, acaben de gravar quatre cançons que són potencials senzills i el seu líder, Harry, és una estrella, una puta superestrella. La majoria de les bandes que m’atreuen tenen un vocalista carismàtic, i ell és fabulós, un dels millors frontman que he tingut mai. A més, són molt treballadors. Acabo d’anar-los a posar un anunci a la BBC. Crec que els anirà molt bé”.