CADA GOT SUMA

gots-web-02.jpg

En aquesta edició, volem impulsar una iniciativa de conservació i millora de l'entorn natural de la Masia d'en Cabanyes, és per això que ens hem marcat l'objectiu de reduir al màxim els residus plàstics i l'erosió dels mateixos al recinte. Per aquest motiu, i en col·laboració amb Estrella Damm, el got oficial del festival serà reutilitzable. El sobrant i tots aquells que es retornin seran reciclats per a les següents edicions.

Des del primer VIDA, hem generat diferents accions de reciclatge i, aquest any, proposem que organització i públic uneixin forces per a protegir el parc de la Masia d'en Cabanyes. El preu de cada got serà de 2€ i, gràcies al fet que el cost total dels mateixos ha estat assumit per Estrella Damm i l’organització, el total de la recaptació es destinarà integrament a millorar l'entorn natural de l'espai.

Un cop passi el festival, farem públics els resultats de la iniciativa i aquests s’invertiran en una sèrie d'accions que es duran a terme el pròxim hivern i de les quals us informarem en detall.

Ens agradaria agrair la teva col·laboració i a Estrella Damm l'aportació a aquesta iniciativa sostenible.

RafaRubiales_Ambient-2869.jpg

L'antiga Masia de Can Parellada, construïda en 1574, va ser comprada per la família Cabanes en 1790. Vuit anys després, es va construir l'actual Masia neoclàssica. Va ser la residència del poeta Manuel de Cabanyes i dels pintors Joaquim i Alexandre Cabanyes.  Es troba envoltada de grans jardins i un bosc on cada any es celebra el VIDA Festival, un entorn únic, on celebrar un festival diferent, atípic i ple d’encant.