fbpx

Festival Internacional
de Vilanova i la Geltrú
4, 5 i 6 de Juliol

Newsletter
Tickets

El Niu

Des de la primera edició, el Vida ha volgut abraçar la presència dels infants al festival i facilitar la conciliació familiar dedicant un espai específic als nens i a les nenes (a partir de l’etapa lactant).

Situat al bosc de La Masia d’en Cabanyes, El Niu proposa un seguit de concerts, tallers i activitats per fer en família durant els tres dies que dura el festival.

Vida Festival

TALLERS

· Fem un niu ple de vida (Taller dels sentits): Creació d’un ocell de fang i posteriorment crear-li un niu amb material orgànic.

· Maquillatge (Brü): Pinta cares

· La teva casa al món (Les rupestres): Construcció d’un mur amb capses de cartró decorade.

· Circuit de la calma (Associació Elna): Amb fustes es fa a terra un recorregut circular que s’ha de passar amb atenció, amb un peu davant de l’altre. Té una porta d’entrada i de sortida, amb les indicacions per a fer el circuit i prendre consciencia de com entres i finalment com surts. (educació emocional).

· Clauers Festivaleros (Eva Bolanyo): Creació de clauers dels teus artistes preferits.

· Instruments de cartró (Mr.Karton): Guitarres (fender i Gibson), trompetes, saxos de cartró per muntar i decorar.

· Esbrinem les emocions (Associació Elna): Semàfor de regulació emocional, amb dinàmica per aprendre a aplicar tècniques de respiració.

· Reporters per un dia (Marga Serra): Activitat amb càmera de fotos per aprendre a ser reporters pel festival (acompanyades d’un adult) Itinerant pel festival.

· Crea el teu pesonatge (Mairaia): activitat d’estampació en paper, per a que cada infant crei el seu personatge/monstre mitjançant la dinàmica del Cadàver exquisit.

· Cistelles de lona reciclades (Maraki en bicicleta): Taller de bosses de lona de festival per a cosir amb agulles de plàstic.

ESCENARI

Divendres

· La Panero: Contacontes i escriptora que llegirà els contes: “Tots els petons del món” que va escriure al 2013, el divendres; i la festa d’aniversari que va publicar l’any 2023, que llegirà el dissabte.

· Escola de Música Freqüències: L’Escola de Música Freqüències presentem una versió reduïda de “Bully!”, el musical de Jo Sands i Ruth Kenward, adreçat a infants i joves de 3 a 14 anys. 10 temes cantats per l’alumnat de l’escola, amb acompanyament d’un combo de joves alumnes.

· Gvillermo Rueda: Concert del cantautor Gvillermo Rueda, que presentarà nous temes a part de cantar-nos el seu primer EP “cloudy mess”.

Dissabte

· La Panero: Contacontes i escriptora que llegirà els contes: “Tots els petons del món” que va escriure al 2013, el divendres; i la festa d’aniversari que va publicar l’any 2023, que llegirà el dissabte.

· MUSICÀREA Escola de Música: Combos de l’escola que faran demostració del que aprenen durant el curs, a ritme de rock i funk.

· Homamade Rain: Deleitant-nos amb el seu primer EP “De·Bate.