00_ESPAIS DEL VIDA.jpg

El VIDA desenvolupa les seves activitats en tres entorns naturals immillorables. A més, compta amb una zona d'acampada connectada a la resta d'espais mitjançant un servei d'autobusos.


MASIA D'EN CABANYES

Localització

La Masia d'en Cabanyes és el major recinte del Vida.

L'antiga Masia de Can Parellada, construïda en 1574, va ser comprada per la família Cabanes en 1790. Vuit anys després, es va construir l'actual Masia neoclàssica. Va ser la residència del poeta Manuel de Cabanyes i dels pintors Joaquim i Alexandre Cabanyes. 

A més la masia compta amb uns grans jardins, un emplaçament ple de sorpreses per a celebrar un festival diferent, atípic i ple d'encant

 
espais.jpg
 

ESCENARI ESTRELLA DAMM

És l'escenari principal del festival, on tenen lloc els concerts de major envergadura. Cuidats fins l’últim detall, i sempre amb la voluntat de minimitzar l’impacte visual i d’integrar-lo al magnífic entorn de la Masia. 

ESCENARI LA MASIA X LEVI'S

Situat a l'esplanada principal del festival, s'alterna amb l'Escenari Estrella Damm per acollir les grans actuacions de bandes nacionals i internacionals consolidades, així com les propostes electròniques més innovadores.

WILD SIDE (ZONA VIP)

Situada al tombant de la façana neoclàssica de l’edifici de la Masia d’en Cabanyes, des d’on tindreu una visió privilegiada dels entorns de la Masia i on s’oferiran diversos avantatges addicionals en forma de degustacions gratuïtes de cervesa, vi i cava i combinats premium.

EL BOSC

Un entorn de conte. Un espai agradable i acollidor durant la tarda, que es torna sorprenent i misteriós a la nit. Benvinguts al bosc encantat, la joia del nostre festival.

ESCENARI EL VAIXELL

Un escenari sorprenent, un vell vaixell encallat en un mar d’arbres centenaris on gaudir dels millors cantautors en els concerts més intimistes del festival al caure el vespre. Una atmosfera única per veure les actuacions més intimistes del Vida. 

ESCENARI LA CABANA Jägermusic

Una petita cabana fa d'escenari integrat en la natura. Comptarà amb les actuacions més alternatives i probablement donarà peu a alguns dels moments més divertits i memorables del festival.

LA COVA movistar

La Cova neix fruit de la col·laboració amb Movistar +, i està inspirat en la particular acústica de les coves, ja que actuen com a amplificador del so, projectant cap a l'exterior a manera d'altaveu.

VIDA CLUB

El VIDA CLUB, un espai que es va estrenar l'edició del VIDA 2017 dotat d'una ambientació similar a la de la zona Wild Side però obert a tot el públic, dóna protagonisme a una programació formada exclusivament per DJs amb residència a clubs i festivals, així com agitadors culturals de diferents àmbits. 

vidaclub.png

MUSIC BOX

El Music Box és un contenidor d'experiències que s'amaga entre els arbres del bosc. És un petit cub de miralls perfectament integrat en la vegetació amb els seus límits desdibuixats fins a gairebé desaparèixer. Al joc de reflexions de l'exterior s'hi suma la màgia del que succeeix a dins. Un espai reduït, fosc i íntim on trobar actuacions privades, limitades i secretes.

Una experiència única i inoblidable!

VIDA2018_NereaColl_0070.jpg

EL NIU

El niu és la zona ideal per als més petits, però no és només això, és una zona pensada perquè el públic de totes les edats experimenti, aprengui i jugui mitjançant tallers, concerts i activitats que fomentaran la interacció entre grans i petits.

EL PÍCNIC

La zona destinada a la restauració és on actualment hi ha les barbacoes de la Masia d’en Cabanyes. És una de les zones més grans del festival, equipades i preparades per poder oferir aquest tipus de servei: tant per les barbacoes, com per la quantitat de taules de pícnic a disposició del públic. 

RafaRubiales_Ambient-2643.jpg

MARKET

Espai amb articles especials i únics que es diferencien pel seu disseny, fabricació i producció. Segur que trobes el detall per a tu o per a regalar.

També podràs trobar el merchandising oficial del Vida!