fbpx

Festival Internacional
de Vilanova i la Geltrú
4, 5 i 6 de Juliol

Newsletter
Tickets

Espais

Vida Festival

Escenari Principal

Escenari La Cabana

Escenari La Masia

Escenari El Vaixell

Escenari La Cova

El Bosc

Vida club

Picnic

Market

El Niu

Wild Side

La Masia d’en Cabanyes és el major recinte del Vida.

L’antiga Masia de Can Parellada, construïda en 1574, va ser comprada per la família Cabanes en 1790. Vuit anys després, es va construir l’actual Masia neoclàssica. Va ser la residència del poeta Manuel de Cabanyes i dels pintors Joaquim i Alexandre Cabanyes.

A més la masia compta amb uns grans jardins, un emplaçament ple de sorpreses per a celebrar un festival diferent, atípic i ple d’encant.

Escenaris

Principal

És l’escenari principal del festival, on tenen lloc els concerts de major envergadura. Cuidats fins l’últim detall, i sempre amb la voluntat de minimitzar l’impacte visual i d’integrar-lo al magnífic entorn de la Masia.

La Masia

Situat a l’esplanada principal del festival, s’alterna amb l’Escenari Estrella Damm per acollir les grans actuacions de bandes nacionals i internacionals consolidades, així com les propostes electròniques més innovadores.

La Cabana

Una petita cabana fa d’escenari integrat en la natura. Comptarà amb les actuacions més alternatives i probablement donarà peu a alguns dels moments més divertits i memorables del festival.

El Vaixell

Una petita barca pesquera ubicada entre els pins dóna lloc als concerts més intimistes del festival. Una posta de sol immillorable que ens ha regalat grans moments inoblidables.

La Cova

L’escenari La cova està inspirat en la particular acústica de les coves, ja que actuen com a amplificador del so, projectant cap a l’exterior a manera d’altaveu.

Vida Club

El VIDA CLUB, un espai que es va estrenar l’edició del VIDA 2017 dotat d’una ambientació similar a la de la zona Wild Side però obert a tot el públic, dóna protagonisme a una programació formada exclusivament per DJs amb residència a clubs i festivals, així com agitadors culturals de diferents àmbits.

El Bosc

Un entorn de conte. Un espai agradable i acollidor durant la tarda, que es torna sorprenent i misteriós a la nit. Benvinguts al bosc encantat, la joia del nostre festival.

Picnic

Cada nova edició, fem una selecció esmerçada de les foodtrucks que ens acompanyaran durant els dies del festival. El nostre compromís: garantir la màxima qualitat i varietat gastronòmica possibles, respectant i prenent en consideració la diversitat de necessitats i preferències alimentàries. Així, al Vida Picnic hi podreu trobar un ampli ventall d’especialitats, incloent-hi opcions vegetarianes i veganes, així com també alternatives per a intolerants a la lactosa i sense gluten.

VIDA PICNIC

El Vida Picnic és la zona gastronòmica principal del Vida, on les diverses foodtrucks reposen a l’ombra d’una olivera. Un espai bonic i serè per gaudir d’un moment de calma i delícia.

VIDA TAKE AWAY

Situat just al costat de l’àrea principal d’escenaris, el Vida Take Away ofereix un servei gastronòmic més àgil per aquells que no volen abandonar l’escenari durant gaire estona!

Vols participar? Escriu-nos restauracio@vidafestival.cat

Market

El festival realitza una acurada selecció de marques escollides per la qualitat i el bon disseny que mostren els seus productes durant els dies del festival. També podem trobar el merchandising oficial del Vida i el de les bandes que toquen a cada edició.

Tens una marca i vols participar al Vida Market?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu, ens encantarà conèixer la teva marca!

Formulari

El Niu

Des de la primera edició, el Vida ha volgut abraçar la presència dels infants al festival i facilitar la conciliació familiar dedicant un espai específic als nens i a les nenes (a partir de l’etapa lactant). Situat al bosc de La Masia d’en Cabanyes, El Niu proposa un seguit de concerts, tallers i activitats per fer en família durant els tres dies que dura el festival. Es tracta d’un espai dinàmic i innovador, que creix i muta a cada edició convidant nous talleristes i acollint noves propostes interessants. Vet aquí un lloc de trobada intergeneracional, d’oci i esbarjo, però també d’experimentació, de descoberta i d’autoaprenentatge a través del joc, de l’estimulació sensorial i de la proposta creativa. Un seguit de tallers participatius que encoratgen el plaer de fer i de divertir-se junts per acabar d’arrodonir l’experiència del Vida fent-la, també, accessible i memorable per als més petits.

Wild Side

Accés a l’edifici de la Masia d’en Cabanyes ( 4, 5 i 6 de juliol), des d’on podreu viure el festival en tota la seva esplendor. En aquest espai s’oferiran tastets a preu reduït de cervesa, còctels i aperitius.