FAQ's - PREGUNTES MÉS FREQÜENTS


+ INFORMACIÓ GENERAL

Les portes del festival s’obren a les 18h el dijous i a les 17h el divendres i el dissabte a la Masia d’en Cabanyes. El dissabte al matí La Daurada Beach Club obrirà a les 11h.

La zona d’acampada (VIDA CAMP) obre dijous a les 12h.

El passi del festival s’ha de dur posat en tot moment.

Les polseres no seran vàlides si estan alterades o trencades.

L’horari de les actuacions pot estar subjecte a canvis.

Tothom pot estar subjecte a haver de mostrar les seves pertinences a l’entrada.

El festival és per a totes les edats. Els nens/es de 0 a 2 anys entren gratuïtament.

Els concerts a La Daurada Beach Club de dissabte al matí seran gratuïts i oberts a tothom.

No hi ha venda de tabac dins el recinte del festival.

No es pot entrar beguda (només aigua sense tap).

Els tiquets de consumició només seran vàlids durant la jornada en què han estat adquirits. Els tiquets sobrants podran ser bescanviats durant la jornada posterior a la seva adquisició a les casetes de venda de tiquets. 

No es retornaran les entrades comprades. El retorn de l'import d'una entrada el reservem de forma exclusiva a casos de força major (malaltia, operació greu o mort d'un familiar).

+ ES POT ARRIBAR CAMINANT AL RECINTE?

Sí. La Masia d’en Cabanyes està als afores de la ciutat, a uns 20 minuts del centre; tot i que la millor manera per arribar és en bici. S’habilitaran aparcaments de bicis i cotxe a tots els recintes del festival i hi haurà autobusos llançadora des de diferents punts de Vilanova.

+ S’AVISARÀ DELS HORARIS PER AVANÇAT?

Al programa de mà del festival hi haurà els horaris de totes les activitats del Vida, també els podeu trobar aquí. Tot i així, a l’entrada del recinte de la Masia d’en Cabanyes hi haurà un panell actualitzat amb els horaris de les actuacions i els voluntaris podran informar de qualsevol dubte.

+ FARÀ MOLTA CALOR DURANT EL DIA O MOLT DE FRED A LA NIT?

Durant el dia a l’estiu a Vilanova fa calor, entre 25º i 30º amb un percentatge d’humitat alt. Tot i així, els espais d’ombra de La Masia són excepcionals i hi ha zones arrecerades de la calor. Es podrà gaudir del sol i l'ombra en les mateixes proporcions. Durant la nit, es pot estar a la intempèrie sense cap problema, tot i que és millor portar una segona capa per si de cas, que de vegades refresca.

+ COM HO PUC FER PER SER VOLUNTARI?

El Govern Espanyol, a través del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, ha aprovat un nou Reial Decret Llei pel que queda desautoritzat el treball voluntari dins d’una empresa o societat limitada.
Aquesta norma, que va entrar en vigor el dia 1 d’abril de 2019, afecta directament a l’estructura i la filosofia del Vida Festival. Des de l’organització del Festival estem convençuts de la importància d’apropar el Vida a les generacions més joves, oferint-los la possibilitat de conèixer-lo de primera mà, des de dins, seguint un sistema de treball voluntari. Malauradament, això ja no serà possible en les properes edicions.

+ COM PUC ACCEDIR A POSAR UNA PARADA DE MENJAR?

Envieu un correu electrònic a restauracio@vidafestival.cat i us informarem.

+ COM PUC ACCEDIR A POSAR UNA PARADA AL MARKET?

Amb el Vida Market volem donar veu a artistes i creadors que vulguin vendre i mostrar els seus productes handcraft i handmade. Tots aquells que hi estiguin interessats poden enviar una sol·licitud a vidafestivalmarket@gmail.com amb una petita descripció del que feu i el material que voleu posar a la venda, acompanyat d’una o més fotos. Degut a l’espai limitat del que disposem, l’organització del festival seleccionarà aquelles parades que més s’ajustin al tipus de mercat que volem oferir. Es poden enviar les sol·licituds fins l’1 de maig.

 

TRANSPORT

+ ON ESTÀ L'ESTACIÓ DE BUS MÉS PROPERA?

L’estació d’autobusos està al mateix lloc que l’estació de tren, al centre de la ciutat, a uns 20 minuts a peu del festival. Hi haurà busos llançadora des de tots els recintes del festival que passin per punts claus de la ciutat, com és l’estació (tren i autobús); i que alhora connectaran els recintes entre ells, durant tots els dies del festival i totes les hores en que duri l’esdeveniment.

+ On està l’estació de tren més propera?

L’estació de tren està al centre de la ciutat, a uns 20 minuts a peu del festival.

+ On està la gasolinera més propera?

A cinc minuts del festival, just al costat del pàrquing.

+ On està la parada de taxi més propera o una zona de recollida/arribada?

A l’estació de tren i busos hi ha taxis, a uns 20 minuts a peu del festival. També n’hi haurà a la rotonda principal del Vida, situada a 100m del recinte principal del festival.

+ Hi haurà pàrquing per motos?

Sí, dins l’aparcament hi haurà una zona on podran estacionar les motos.

+ Es poden llogar bicis?

No, no hi haurà servei de lloguer de bicis.

+ Puc portar la meva bici al festival? On la podria aparcar?

Sí, tots els recintes estaran habilitats amb aparcaments per bicis i és la millor manera d’aparcar el més a prop possible del festival. És ideal gaudir del clima i la ciutat sobre la bici!

 

ENTRADES I ABONAMENTS

+ Cal portar l'entrada impresa?

No cal. De fet, i de cara a minimitzar la generació de residus, recomanem portar-la al mòbil.

+ Es poden comprar entrades el mateix dia del festival?

Sí. En el cas que en quedin.

+ Si només puc venir un dels dies, puc donar la meva polsera a un amic?

No. L’entrada és personal i intransferible. L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per assistir a l’espectacle ressenyat per una sola vegada. No està permesa la revenda d’aquesta entrada. A part, qualsevol entrada trencada, malmesa o amb indicis de falsificació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés al recinte.

+ Si se m’ha trencat/perdut la polsera, què faig?

S’haurà d’anar al punt d’entrada, comentar la problemàtica amb el personal del festival que amb el DNI comprovarà que aquesta persona ha adquirit l’entrada. En el cas que així hagi estat, es reemplaçarà la polsera per una altra. Serà imprescindible portar l’antiga polsera malmesa.

+ Hi haurà entrades d’un sol dia? O pels diferents esdeveniments?

Sí, uns mesos abans del festival. Les entrades d’un dia et permeten entrar als concerts que es duguin a terme a La Masia d’en Cabanyes i els diürns del recinte de dia.

+ He tingut problemes amb la compra de la meva entrada, com contacto amb l’empresa encarregada?

Per incidències i consultes, contactar amb info@vidafestival.com

+ Només hi ha l’opció de rebre l’entrada per internet o la puc recollir en algun lloc?

No, hi ha diverses opcions: A través d’internet es poden adquirir a la nostra pàgina web, des de la plataforma TicketMaster. Com a punt de venda físic, les podeu comprar a les taquilles del festival els dies 4, 5 i 6 de juliol.

+ Puc utilitzar els tickets/polseres del Vida per promocionar la meva web/producte/esdeveniment?

No. La possessió de l’entrada no dóna dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteigs).

L’incompliment obligarà a l’anunciant o usuari no autoritzat a fer efectiva una penalització equivalent a mil vegades el preu de l’entrada més cara. Si algun anunciant hi estigués interessat a fer-ho de manera autoritzada, poseu-vos en contacte amb patrocini@vidafestival.com.

+ Es poden distribuir flyers dins del festival? Fora?

No. Ni dins ni fora. El festival Vida ja compta amb sponsors i patrocinadors oficials que ens ajuden a tirar el festival endavant.

 

QUÈ PUC PORTAR?

+ Els cotxets de bebè, poden entrar al recinte del festival?

Sí. Però els pares s’hauran de responsabilitzar dels seus cotxets.

+ Poden entrar motxilles al festival? De quina mida poden ser?

Sí que es poden entrar motxilles, però els seus propietaris han de saber que poden ser subjecte a mostrar-les a l’entrada perquè no continguin beguda o elements perillosos. La mida ha de ser mitjana o petita, en cap cas gran (màxim 30l).

+ Què és considerat una càmera professional i una càmera digital professional?

Les càmeres professionals son aquelles que tenen l’objectiu extraïble. Aquestes no estaran permeses, però sí tablets, ipods, mòbils, i càmeres NO professionals.

+ Poden entrar al recinte cigarrets electrònics?

Sí.

 

EL NIU

+ INFORMACIÓ GENERAL

El Niu és l’espai infantil ubicat dins del recinte del Vida Festival. L’horari de funcionament és dijous de 18:30h a 21h, i divendres i dissabte de 17.30h a 21 h. Ideat amb una programació d’activitats que cobreix totes les franges d’edats (de 0 a 12 anys), consta de tres espais diferenciats: l’escenari (amb concerts i contacontes), el caminet (amb l’espectacle de fantasia i màgia i maquillatge) i el Bosquet (amb activitats simultànies, una zona per a nens i nenes de 0 a 3 anys i una biblioteca ambulant). Tindreu a la vostra disposició cascos antisoroll per als més petits. No disposem de servei de guarda-cotxets ni canviador.

Els nens/es de 0 a 2 anys entren gratuïtament.

 

HI HAURÀ…

+ Hi haurà menjar vegetarià dins el recinte del festival? I sense gluten?

Sí que hi haurà menjar exempt de carn dins el recinte del festival, així com menjar sense gluten. Les casetes que prestin aquest servei es senyalitzaran adequadament i es podran consultar a l’app del festival. Pel que fa a les begudes, tindrem cervesa sense gluten.

+ Hi haurà seguretat pel festival en cas de necessitar-ho?

Sí. Hi haurà agents de seguretat del festival que preservaran el benestar del públic assistent.

+ Hi haurà accés a telèfons de pagament dins del festival en cas de necessitar-ho?

No. Entenem que avui en dia tothom disposa d’un telèfon mòbil a utilitzar en aquests casos.

+ Es podrà comprar tabac dins el recinte del festival?

No.

+ Hi haurà un punt d’objectes perduts?

Sí, a l’entrada del festival on es trobarà el punt d’informació.

+ Hi haurà un equip de primers auxilis?

Sí.

+ Es vendran ulleres de sol, gorres, barrets o crema solar?

No, excepte aquells que formin part del merchandising del festival. Entenem que els assistents han de portar tot allò que creguin necessari per gaudir del festival, i en tot cas, podran comprar-ne a les botigues del centre de la ciutat.

+ Hi haurà un mapa del festival junt amb la programació de tots els esdeveniments del Festival, dins i fora del recinte? I es podran veure la localització de la zona de menjar, lavabos, market, etc.?

Sí. A l’entrada del festival es podran adquirir i també està disponible a la pàgina web www.vidafestival.com, així com a l'app del festival.