Festival Internacional
de Vilanova i la Geltrú
29.06—01.07

Newsletter
Tickets

Faq’s

Entrades i Abonaments

Informació General

Les portes del festival obren a les 17:00h a la Masia d’en Cabanyes

La passada del festival s’ha de portar en tot moment.

Les polseres no seran vàlides si estan alterades o trencades.

L’horari de les actuacions pot estar subjecte a canvis.

Tothom pot estar subjecte a haver de mostrar les seves pertinences a lentrada.

No hi ha venda de tabac dins del recinte del festival.

No es pot entrar amb beguda (només aigua sense tap).

Els tiquets de consumició només seran vàlids durant la jornada en què han estat adquirits. Els tiquets sobrants podran ser intercanviats durant la jornada posterior a la seva adquisició a les casetes de venda de tiquets.

Entrades i abonaments

Consulta aquí les condicions generals de l’entrada

Menors
Cal portar l'entrada impresa?

No cal. De fet, i de cara a minimitzar la generació de residus, recomanem portar-la al mòbil.

Es poden distribuir flyers dins del festival? I fora?

No. Ni dins ni fora. El festival Vida ja compta amb sponsors i patrocinadors oficials que ens ajuden a portar el festival a bon port.

Puc utilizar el meu ticket/pulsera del Vida per promocionar la meva web/producte/esdeveniment?

No. La possessió de l’entrada no dóna dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteigs).

L’incompliment obligarà a l’anunciant o usuari no autoritzat a fer efectiva una penalització equivalent a mil vegades el preu de l’entrada més cara. Si algun anunciant hi estigués interessat a fer-ho de manera autoritzada, poseu-vos en contacte amb patrocini@vidafestival.com.

Només hi ha l’opció de rebre l’entrada per internet o la puc recollir en algun lloc?

Les entrades s’han d’adquirir per internet a la nostra pàgina web, des de la plataforma TicketMaster. Aquest és l’únic canal de venda oficial. Les entrades es rebran per e-mail en format PDF i es poden mostrar des de qualsevol dispositiu mòbil en el moment de l’accés al recinte.

Puc retornar la meva entrada?

No es reemborsaran les entrades comprades. Una vegada adquirida l’entrada, no s’admetran canvis o devolució de l’import de l’entrada.

He tingut problemes amb la compra de la meva entrada, com contacto amb l’empresa encarregada?

Per incidències i consultes, contactar amb info@vidafestival.com

Hi haurà entrades d’un sol dia? O pels diferents esdeveniments?

Sí, uns mesos abans del festival. Les entrades d’un dia et permeten entrar als concerts que es duguin a terme a La Masia d’en Cabanyes i els diürns del recinte de dia.

Funcionament de validació i bescanvi de polsera.

A l’arribada del festival es validarà el codi QR de la vostra entrada i es vincularà a la polsera de cadascú. Aquesta s’haurà de dur durant tota l’activitat equivalent a l’entrada que s’hagi vinculat (Wildside, Abonament, entrada de dia…). I es validarà cada cop que s’accedeix i s’abandona el recinte.

La polsera, en cap cas, podrà ser entregada sense haver estat col·locada al canell de l’usuari per algun membre de l’organització.

Si se m’ha trencat/perdut la polsera, què faig?

L’Organització no es responsabilitzarà de l’estat de conservació de l’entrada i la polsera, sent responsabilitat de l’assistent la seva cura i conservació. No s’admeten polseres manipulades, fetes malbé o trencades. Qualsevol entrada trencada, malmesa o amb indicis de falsificació autoritzarà l’organitzador a privar al seu portador de l’accés al recinte. No es canviaran ni se substituiran.

Si només puc venir un dels dies, puc donar la meva polsera a un amic?

No. L’entrada és personal i intransferible. L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per assistir a l’espectacle ressenyat per una sola vegada. No està permesa la revenda d’aquesta entrada.

Es pot arribar caminant al recinte?

Sí. La Masia d’en Cabanyes està als afores de la ciutat, a uns 20 minuts del centre; tot i que la millor manera per arribar és en bici. S’habilitaran aparcaments de bicis i cotxe a tots els recintes del festival i hi haurà autobusos llançadora des de diferents punts de Vilanova.

Quin és el millor moment per arribar al festival?

Les tardes del divendres i el dissabte, recomanem arribar a primera hora a la Masia d’en Cabanyes, ja que al Bosc Encantat, a l’ombra dels pins, es podrà gaudir dels primers concerts del festival en un entorn incomparable. El matí del dissabte, l’ideal és arribar a primera hora a La Daurada Beach Club, per començar el dia en un balcó espectacular al Mediterrani amb un ambient excepcional.

Com puc accedir a posar un estand de menjar?

Envieu un correu electrònic a restauracio@vidafestival.cat i us informarem.

Teniu un grup de voluntaris per a l’esdeveniment?

El Govern Espanyol, a través del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, ha aprovat un nou Reial decret llei, per la qual cosa queda desautoritzada la feina voluntària dins d’una empresa o societat limitada.

Aquesta norma, que va entrar en vigor el dia 1 d’abril del 2019, afecta directament l’estructura i la filosofia del Vida Festival. Des de l’organització del Festival estem convençuts de la importància d’apropar el Vida a les generacions més joves, oferint-los la possibilitat de conèixer-lo de primera mà des de dins, seguint un sistema de treball voluntari. Desafortunadament, això ja no serà possible a les properes edicions.

Farà molta calor durant el dia i molt de fred durant la nit?

Durant el dia a l’estiu a Vilanova fa calor, entre 25º i 30º amb un percentatge d’humitat alt. Tot i així, els espais d’ombra de La Masia són excepcionals i hi ha zones arrecerades de la calor. Es podrà gaudir del sol i l’ombra en les mateixes proporcions. Durant la nit, es pot estar a la intempèrie sense cap problema, tot i que és millor portar una segona capa per si de cas, que de vegades refresca.

S’avisarà dels horaris per avançat?

Al programa de mà del festival hi haurà els horaris de totes les activitats del Vida. L’horari de les actuacions pot estar subjecte a canvis.

Qualsevol modificació serà anunciada a través de les nostres Xarxes Socials.

Transport

Puc portar la meva bici al festival?

Sí, tots els recintes estaran habilitats amb aparcaments per bicis i és la millor manera d’aparcar el més a prop possible del festival. És ideal gaudir del clima i la ciutat sobre la bici!

Es poden llogar bicis?

No, no hi haurà servei de lloguer de bicis.

Hi haurà pàrquing de motos?

Sí, dins l’aparcament hi haurà una zona on podran estacionar les motos.

On està la parada de taxi més propera o una zona de recollida/arribada?

A l’estació de tren i busos hi ha taxis, a uns 20 minuts a peu del festival. També n’hi haurà a la rotonda principal del Vida, situada a 100m del recinte principal del festival.

On és la benzinera més propera?

A cinc minuts del festival, just al costat del pàrquing.

On està l’estació d’autobús més propera?

L’estació d’autobusos està al mateix lloc que l’estació de tren, al centre de la ciutat, a uns 20 minuts a peu del festival. Hi haurà busos llançadora des de tots els recintes del festival que passin per punts claus de la ciutat, com és l’estació (tren i autobús); i que alhora connectaran els recintes entre ells, durant tots els dies del festival i totes les hores en que duri l’esdeveniment.

Què puc portar?

Què és considerat una càmera professional i una càmera digital professional?

Les càmeres professionals son aquelles que tenen l’objectiu extraïble. Aquestes no estaran permeses, però sí tablets, ipods, mòbils, i càmeres NO professionals.

Poden entrar motxilles al festival? De quina mida poden ser?

Sí que es poden entrar motxilles, però els seus propietaris han de saber que poden ser subjecte a mostrar-les a l’entrada perquè no continguin beguda o elements perillosos. La mida ha de ser mitjana o petita, en cap cas gran (màxim 30l).

Els cotxets de bebè, poden entrar al recinte del festival?

Sí. Però els pares s’hauran de responsabilitzar dels seus cotxets.

Puc portar aigua o beguda al festival?

No, no està permesa l’entrada de beguda al festival, tampoc cantimplores d’aigua. tot allò que no estigui permès entrar, es retirà a l’accés del festival.

Hi haurà...

Hi haurà accés a telèfons de pagament dins del festival en cas de necessitar-ho?

No. Entenem que avui en dia tothom disposa d’un telèfon mòbil a utilitzar en aquests casos.

Hi haurà seguretat pel festival en cas de necessitar-ho?

Sí. Hi haurà agents de seguretat del festival que preservaran el benestar del públic assistent.

Hi haurà menjar vegetarià dins el recinte del festival? I sense gluten?

Sí que hi haurà menjar exempt de carn dins el recinte del festival, així com menjar sense gluten. Les casetes que prestin aquest servei es senyalitzaran adequadament i es podran consultar a l’app del festival. Pel que fa a les begudes, tindrem cervesa sense gluten.

Es vendran ulleres de sol, gorres, barrets o crema solar?

No, excepte aquells que formin part del merchandising del festival. Entenem que els assistents han de portar tot allò que creguin necessari per gaudir del festival, i en tot cas, podran comprar-ne a les botigues del centre de la ciutat.

Hi haurà un punt d’objectes perduts?

Sí, a l’entrada del festival on es trobarà el punt d’informació.

El Niu

Informació general

“El Niu és l’espai infantil ubicat dins del recinte del Vida Festival. En l’edició 2022 tornem a comptar amb l’espai escenari, on tornem a tenir conta-contes, competències musicals de les escoles de música de Vilanova i la Geltrú i concerts (aquest espai només obre divendres i dissabte). I com cada any comptem amb el bosquet i la zona de tallers, ideat amb una programació d’activitats que cobreix totes les franges d’edats (de 0 a 12 anys).

L’horari de funcionament és 17.30h a 21 h. Tindreu a la vostra disposició canviadors i un espai on poder deixar el cotxet mentre estigueu per l’espai dels tallers.

Els nens/es de 0 a 2 anys entren gratuïtament.”