fbpx

Festival Internacional
de Vilanova i la Geltrú
4, 5 i 6 de Juliol

Newsletter
Tickets

Faq’s

Entrades i Abonaments

Informació general

Consulta aquí les condicions generals de l’entrada

Quin és el canal de venda oficial?

L’únic canal de venda oficial del Vida Festival és Ticketmaster. L’Organització no garanteix l’autenticitat de l’entrada ni l’accés al recinte si no ha estat adquirida en el punt de venda oficial.

Puc retornar la meva entrada?
He tingut problemes amb la compra de la meva entrada, com contacto amb l’empresa encarregada?

Per incidències i consultes, contactar amb info@vidafestival.com

Hi haurà entrades d’un sol dia? O pels diferents esdeveniments?

Sí, uns mesos abans del festival. Les entrades d’un dia permeten entrar als concerts que es duguin a terme a La Masia d’en Cabanyes i a la resta d’activitats paral·leles durant una jornada

Només hi ha l’opció de rebre l’entrada per internet o la puc recollir en algun lloc?

Les entrades s’han d’adquirir per internet a la nostra pàgina web, des de la plataforma TicketMaster. Aquest és l’únic canal de venda oficial. Les entrades són 100% digitals, en format Mobile Ticket. No hi ha l’opció de rebre o recollir les entrades en paper ni en cap altre suport. Més informació aquí.

Puc utilitzar la meva entrada del Vida per promocionar la meva empresa, web, producte o esdeveniment?

No, la possessió de l’entrada no dóna dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa o el seu contingut amb fins publicitaris, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteigs).

L’incompliment obligarà a l’anunciant o usuari no autoritzat a fer efectiva una penalització equivalent a mil vegades el preu de l’entrada més cara. Si algun anunciant hi estigués interessat a fer-ho de manera autoritzada, poseu-vos en contacte amb patrocini@vidafestival.com.

Accessos

Cal portar l’entrada impresa?

L’entrada únicament es podrà presentar en format Mobile Ticket. Les Entrades Mòbils es descarreguen directament al telèfon. No es poden imprimir, enviar per correu electrònic ni fer-ne captures de pantalla. Per validar la teva entrada l’hauràs de mostrar en el teu telèfon mòbil a través del teu compte de Ticketmaster o des de l’app. Aquí et mostrem com fer-ho.

Si només puc venir un dels dies, puc donar la meva polsera a un amic?

No, l’ús de l’entrada és personal i intransferible. L’entrada o invitació constitueix una llicència al portador per assistir a l’espectacle ressenyat per una sola vegada. No està permesa la revenda d’aquesta entrada.

Es pot sortir i tornar a entrar al recinte del festival?

Sí, si surts abans de les 3.00h am .Després d’aquesta hora la sortida no admet retorn.

Està permesa l’entrada d’animals?

No està permès entrar amb animals de cap tipus, excepte gossos pigall per a persones cegues.

Nens i menors

Es pot entrar amb nens o menors de 18 anys al festival?

Si, el règim d’accés de menors d’edat a l’Esdeveniment és el següent:

  • Els menors de 0 a 15 anys (inclosos): hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal i presentar autorització signada.
  • Els menors a partir de 16 anys: podran accedir al recinte sense acompanyament sempre que presenti una autorització signada pel pare, la mare o tutor legal i el document d’exoneració de responsabilitat.

El pare, la mare o tutor legal hauran de presentar el DNI o document d’identificació equivalent i llibre de família o document legal equivalent que acrediti la relació de l’acompanyant amb el menor. Així mateix, hauran de portar en tot moment el DNI o document d’identificació equivalent per si l’Organització requerís l’acreditació de la seva identitat. Així mateix, tots els menors d’edat seran identificats amb una polsera que hauran de portar visible en tot moment

.

En cas que l’acompanyant del menor no sigui ni el pare, ni la mare, ni el tutor legal, farà falta que l’acompanyant present una autorització signada pel pare, la mare o el tutor legal del menor, juntament amb fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i el llibre de família o document legal equivalent que acrediti la relació de l’autoritzant amb el menor. L’acompanyant autoritzat haurà de ser major de 18 anys.

En tot cas el responsable del menor haurà de signar un document d’exoneració de responsabilitat de l’Organització, que es facilitarà a aquest efecte per l’Organització.

L’acompanyant serà responsable de qualsevol acció o omissió del menor durant l’estada en l’Esdeveniment.

Sense perjudici de tot l’exposat, si les autoritats competents i/o la normativa d’aplicació prohibissin l’accés dels menors a l’Esdeveniment, l’Organització no permetrà la seva entrada i procedirà a la devolució del preu d’aquesta.

Els nens han de pagar entrada?

Si, els nens a partir de 3 anys han d’accedir amb una entrada vàlida i se’ls acreditarà amb una polsera. Els nens/es de 0 a 2 anys entren gratuïtament.

És necessaria una autorització?

Sí, l’accés del recinte està subjecte a l’entrega d’una autorització degudament complimentada. Podeu descarregar-la aquí

No es permetrà l’accés del menor al recinte sense la prèvia entrega d’aquesta autorització.

Hi haurà un espai especial per nens i quines activitats s’hi faran?

Si, El Niu és l’espai infantil ubicat dins del recinte del Vida Festival. En l’edició 2023 tornem a tenir conta-contes, competències musicals de les escoles de música de Vilanova i la Geltrú i concerts. I com cada any comptem amb el bosquet i la zona de tallers, ideat amb una programació d’activitats que cobreix totes les franges d’edats (de 0 a 12 anys).

El Niu té un horari de 17:30 a 21h cada dia.

* Aquí trobaràs tota la informació i horaris

Hi haurà canviadors?

Si, a l’espia del Niu tindreu a la vostra disposició canviadors

Els cotxets de bebè, poden entrar al recinte del festival?

Sí, sempre sota la responsabilitat d’un adult. Al Niu hi trobareu un espai on poder deixar el cotxet mentre estigueu realitzant els tallers.

Es podran llogar cascs de protecció infantils?

Si, al punt d’informació hi podreu llogar cascs de protecció auditiva infantil. Es requerirà el pagament d’una fiança. Les unitats són limitades.

COM ARRIBAR I MOURES

Es pot arribar caminant al recinte?

Sí. La Masia d’en Cabanyes està als afores de la ciutat, a uns 20 minuts del centre; tot i que la millor manera per arribar és en bici. S’habilitaran aparcaments de bicis i cotxe a tots els recintes del festival. Més informació aquí

Hi ha servei d’autobús?

Si, hi haurà autobusos llançadora des de diferents punts de Vilanova. Consulta les rutes, horaris i freqüències aqui

Quin és el millor moment per arribar al festival?

Es recomana arribar a primera hora a la Masia d’en Cabanyes per gaudir dels primers concerts i evitar les hores de major afluència.

Puc portar la meva bici al festival?

Sí, tots els recintes estaran habilitats amb aparcaments per bicis i és la millor manera d’aparcar el més a prop possible del festival. És ideal gaudir del clima i la ciutat sobre la bici!

Es poden llogar bicis?

No, no hi haurà servei de lloguer de bicis.

Hi haurà pàrquing de cotxes i motos?

Sí, hi ha una zona d’aparcament de pagament. Pots consultar les condicions aqui

On està la parada de taxi més propera o una zona de recollida/arribada?

A l’estació de tren i busos hi ha taxis, a uns 20 minuts a peu del festival. També n’hi haurà a la rotonda principal del Vida, situada a 100m del recinte principal del festival.

On és la benzinera més propera?

A cinc minuts del festival, just al costat del pàrquing.

On està l’estació d’autobús més propera?

L’estació d’autobusos està al mateix lloc que l’estació de tren, al centre de la ciutat, a uns 20 minuts a peu del festival. Hi haurà busos llançadora des de tots els recintes del festival que passin per punts claus de la ciutat, com és l’estació (tren i autobús); i que alhora connectaran els recintes entre ells, durant tots els dies del festival i totes les hores en que duri l’esdeveniment.

Menjar i beguda

Com puc accedir a posar un estand de menjar?

Envieu un correu electrònic a restauracio@vidafestival.cat i us informarem.

Puc portar aigua o beguda al festival?

Nomes es permetrà l’accés d’aigua, en ampolles sense tap d’un màxim de 50cl. No està permesa l’entrada de qualsevol altra beguda ni de recipients metàl·lics. Per raons de seguretat, a les portes d’accés al recinte s’obrirà l’envàs i es retirarà el tap de l’ampolla.

Els tiquets de beguda els podré fer servir qualsevol dia?

No, els tiquets de consumició només seran vàlids durant la jornada en què han estat adquirits. Els tiquets sobrants podran ser intercanviats durant la jornada posterior a la seva adquisició a les casetes de venda de tiquets.

Hi haurà menjar vegetarià i vegà dins el recinte del festival? I sense gluten?

Sí, hi haurà menjar exempt de carn i de productes d’origen animal dins el recinte, així com menjar sense gluten. Les casetes que prestin aquest servei es senyalitzaran adequadament i es podran consultar a l’app del festival. Pel que fa a les begudes, hi haurà cervesa sense gluten.

QUÈ PUC PORTAR

Quins són els objectes no permesos?

– Paraigües grans
– Motxilles >30L
– Ampolles metàl·liques i/o amb tap
– Patinets elèctrics
– Maletes
– Cascs
– Sprays
– Càmeres professionals
– Lights sticks
– Pal selfie

Què és considerat una càmera professional i una càmera digital professional?

Les càmeres professionals son aquelles que tenen l’objectiu extraïble. Aquestes no estaran permeses, però sí tablets, ipods, mòbils, i càmeres NO professionals.

Poden entrar motxilles al festival? De quina mida poden ser?

Sí que es poden entrar motxilles, però els seus propietaris han de saber que poden ser subjecte a mostrar-les a l’entrada perquè no continguin beguda o elements perillosos. La mida ha de ser mitjana o petita, en cap cas gran (màxim 30l)

Es poden distribuir flyers dins del festival? I fora?

No. Ni dins ni fora. El Vida Festival ja compta amb sponsors i patrocinadors oficials.

HI HAURÀ…

Hi haurà caixer automàtic?

No, però tant a les barres com en els punts restauració i marxandatge, es pagar amb targeta.

Hi haurà accés a telèfons de pagament o punts de recàrrega?

No, no es disposarà d’aquests serveis.

Hi haurà seguretat pel festival en cas de necessitar-ho?

Sí. Hi haurà agents de seguretat del festival que preservaran el benestar del públic assistent.

Hi haurà venda d’ulleres de sol, gorres, barrets o crema solar?

No, excepte aquells que formin part del merchandising del festival o dins el Vida Market. Entenem que els assistents han de portar tot allò que creguin necessari per gaudir del festival, i en tot cas, podran comprar-ne a les botigues del centre de la ciutat.

Hi haurà un equip de primers auxilis?

Si, el Vida Festival té un equip de servei mèdic a disposició dels assitents. Contacta amb qualsevol membre de l’staff o del personal de seguretat si el necessites.

Hi haurà un punt d’objectes perduts?

Sí, a l’entrada del festival on es trobarà el punt d’informació.

Hi haurà fulls de reclamació a disposició dels assistents?

Si, les persones interessades trobaran fulls de reclamació a la seva disposició al punts d’incidència del festival, situats als accessos principals a l’exterior del recinte. També existeix l’opció d’emplenar un dels models de reclamació de l’Agència Catalana del Consum.