fbpx

Festival Internacional
de Vilanova i la Geltrú
4, 5 i 6 de Juliol

Newsletter
Tickets

Sostenibilitat

Vida Festival
Vida Festival

Des de la primera edició ens hem compromès amb la idea de no créixer amb l’aforament del festival. El compromís amb aquesta idea, fa que amb el pas de les edicions, generem menys residus. A més, el 95% del nostre públic és autòcton, fet que redueix els viatges i desplaçaments internacionals.

Amb l’objectiu de complir amb els estàndards de màxima qualitat, treballem des de l’any 2015 amb Ecoembes, l’organització sense ànim de lucre que vetlla pel medi ambient a través del reciclatge i el disseny ecològic dels envasos domèstics lleugers a Espanya. A més, el Festival està compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per la Unió Europea.

Com a membres de l’Associació de Festivals de Música (FMA), que té com a línia definidora la seva actuació amb la Sostenibilitat i l’Agenda 2030, el festival té un fort compromís legítim amb ells.

Vida Festival
Vida Festival

· VidaBus y Trens especials:
El festival promou el transport públic i/o col·lectiu com a mitjà de transport aportant una flota d’autobusos que mouen més de 5.000 persones al dia. La nostra col·laboració amb l’operadora RENFE, fa efectius cada any, trens especials en horari nocturn des de Vilanova i la Geltrú a Barcelona.

Vida Festival

· Lluitem contra el plàstic d’un sol ús:
Els estris per servir els àpats a les zones de restauració (Foodtrucks) compleixen totes les recomanacions de la Unió Europea sobre envasos reutilitzables.

· Gots 100% sostenibles:
El 100% dels gots que s’utilitzen en el festival són reutilitzables i de vidre a la zona wildside. A més, els excedents tornen a la cadena generant nous gots per a la següent edició. El benefici d’aquests, es reverteix en millores per a l’espai protegit de la Masia d’en Cabanyes.

· Gaudeix del festival en bicicleta:
Vilanova i la Geltrú, una ciutat amb un terreny ideal per al ciclisme. Hem planificat dissenyat segurs i ben senyalitzats que connecten els diferents llocs de la ciutat amb el Festival. A més, comptem amb un aparcament gratuït i vigilant per a bicicletes a l’entrada del recinte del festival.

Vida Festival
Vida Festival