Festival Internacional
de Vilanova i la Geltrú
29.06—01.07

Newsletter
Tickets

Vida camp Bungalous

Vida Festival
Vida Festival
Vida Festival
Vida Festival

Vilanova Park

Bungalou per a 2 persones

Bungalou d’una habitació, menjador amb sofà llit, cuina equipada, bany, aire condicionat, televisió i plaça de pàrquing.
Vida Festival

Bungalou per a 4 persones

Bungalou de dues habitacions, menjador amb sofà llit, cuina equipada, bany, aire condicionat, televisió i plaça de pàrquing.

Vida Festival

Bungalou per a 6 persones

Posibilitat de 2 o 3 habitacions.

Possibilitat de 2 o 3 habitacions. Allotjament amb menjador amb sofà llit, cuina equipada, bany, aire condicionat i plaça de pàrquing.

Vida Festival

Tenda Navajo per a 6 persones

Tenda de tres habitacions amb zona comuna, cuina equipada (sense aigua corrent) i mobiliari de terrassa.

Vida Festival

Platja Vilanova

Bungalou sèrie 2

Bungalou amb capacitat per a 2/3 persones. Allotjament de 30m2, d’una habitació, bany i terrassa, cuina equipada, aire condicionat, aparcament i TV.

Vida Festival

Bungalou sèrie 4

Bungalou amb capacitat per a 4/5 persones. Allotjament de 43 m2 amb dues habitacions, bany i terrassa, cuina equipada, aire condicionat, aparcament i TV.

Vida Festival

Bungalou sèrie 7

Bungalou amb capacitat per a 7 persones. Allotjament de 45m2 amb tres habitacions, bany i terrassa, cuina equipada, aire condicionat, aparcament i TV.

Vida Festival

El Garrofer

Bungalou Cimodaré

Bungalou de fusta amb capacitat per a 4 persones. El bungalou està format per terrassa, menjador i sala d’estar amb sofà-llit, habitació amb llit de matrimoni, cuina equipada amb estris bàsics, bany, televisió i aire condicionat.

Vida Festival

Glamping Domo

Aquest nou tipus d´allotjament és ideal per gaudir d´una escapada de glamping real a Sitges (Barcelona). Amb una capacitat per a fins a 2 viatgers, el “Domo” ofereix una experiència en què acampar i glamour es fonen sota les estrelles. Llit doble tipus Futó, il·luminació, endolls i terrassa privada.

Vida Festival

Bungalou Galatea

Bungalow de fusta amb 2 habitacions i capacitat per a 4 persones. El bungalou està format per terrassa, menjador i sala d’estar, habitació amb llit de matrimoni, habitació amb llitera, cuina equipada amb estris bàsics, bany, televisió i aire condicionat.

 

Vida Festival

Bungalou Horus

Bungalow de fusta ideal per a 2 persones. El bungalou es compon d´una gran terrassa, menjador i sala d´estar amb sofà llit (possibilitat de dormir una tercera persona), habitació amb llit de matrimoni, cuina totalment equipada, bany, televisió i aire condicionat.

Vida Festival

Glamping Orion

Imponent botiga safari que pot acomodar fins a sis hostes. Inclou tres dormitoris, un bany, una cuina totalment equipada, una gran terrassa de fusta i barbacoa.

Vida Festival

Glamping Osa Menor

Encantadora botiga de fusta que pot acomodar fins a dos viatgers. Aquesta botiga de fusta ofereix totes les comoditats que la gent troba a faltar en una tenda de campanya tradicional, com llit king-size, il·luminació, endolls AC/DC i mosquitera. Una experiència realment romàntica.

 

Vida Festival

Bungalou Talia

Bungalow de fusta amb 2 habitacions i capacitat per a 5 persones. El bungalou està format per terrassa, menjador i sala d’estar, habitació amb llit de matrimoni, habitació amb una llitera i un llit individual, cuina equipada amb estris bàsics, bany, televisió i aire condicionat.

Vida Festival

Glamping Vesta

Enlluernador loft de fusta integrat entre pins. Una cabanya de disseny únic i plena de caràcter amb mobles rústics. Cada loft compta amb bany, cuina, terrassa privada i xemeneia de pèl·lets. Perfecte per a una escapada romàntica.

Vida Festival

Càmping Sitges

Bungalou sèrie B4

Bungalou per a 4 persones amb dos dormitoris, un saló-menjador-cuina, un bany amb dutxa. Plaça d’aparcament a l’entrada del càmping al pàrquing general.

 

Vida Festival

Bungalou sèrie C2

Bungalou per a 2 persones amb saló-menjador-cuina, un bany amb banyera, TV, porxo i una plaça d’aparcament.

Vida Festival

Bungalou sèrie C4

Bungalou per a 4 persones amb de dos dormitoris, un saló-menjador-cuina, un bany amb dutxa, aire condicionat, TV i porxo. Plaça d’aparcament inclosa.

Vida Festival

Bungalou sèrie E4

Bungalou per a 4 persones amb dos dormitoris, un saló-menjador-cuina, un bany amb dutxa, aire condicionat, TV i porxo. Plaça d’ aparcament inclosa.