Cancel·lació 1ª Festa de Presentació del VIDA 2020

Launch_Party_1x1_CNCLT.jpg

Degut als darrers esdeveniments polítics que afecten la totalitat de la població, des de l'organització del VIDA hem decidit cancel·lar la celebració de la primera Festa de Presentació programada per aquest dijous 17 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Lamentem les molèsties que això pugui ocasionar i agraïm la vostra comprensió. Tornarem aviat amb més música.

Canvi de preu dels abonaments del Secret VIDA 2019

Els abonaments per la segona edició del Secret VIDA 2019, que se celebrarà el 6 i 7 de desembre, canviaran de preu el proper diumenge 13 d'octubre. Fins aleshores estàs a temps d'aquirir el teu al preu de 50€*.

El Pack amb l'abonament del Secret 2019 i el VIDA 2020, que ara es pot adquirir a 110€*, també canviarà de preu el mateix dia.

ultims_50.jpg

1ª Festa de Presentació del VIDA 2020: Mourn + Cor Blanc

El proper dijous 17 d'octubre iniciem el cicle de festes de presentació a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de Mourn i Cor Blanc!

L'entrada a la festa, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2020 fins a completar l'aforament i, a més, pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

Launch_Party_171019_1x1.jpg

Showcases VIDA x Movistar

Her Little Donkey, The Bird Yellow, Espaldamaceta, Pantocrator, Marta Knight i Nyandú protagonitzen el cicle de concerts íntims i gratuïts que tindran lloc a diverses botigues Movistar a Catalunya.

Showcases_Movistar_16092019_V3.jpg

Després de l’èxit que han suposat les anteriors edicions, Movistar torna a unir-se al VIDA amb la música en directe dels Showcases VIDA x Movistar. Un cicle de concerts exclusius, íntims i gratuïts en els quals els protagonistes són talents emergents del pop, el folk i el rock independent nacional. Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, el festival sortirà dels seus espais habituals per arribar a les botigues Movistar de Vilanova i la Geltrú, Sitges i Barcelona.

Per assistir als concerts, gratuïts d’aforament limitat, només cal que recullis la teva entrada a la botiga Movistar on se celebrarà el Showcase des d’una setmana abans del mateix.

Dijous 3 d’octubre | Her Little Donkey
Botiga Movistar Villarroel (Carrer Villarroel 172-174, Local 3, Barcelona)
Entrades disponibles a partir del 25 de setembre

Dijous 10 d’octubre | The Bird Yellow
Botiga Movistar Av. Cubelles (Avinguda Cubelles 38, Vilanova i la Geltrú)
Entrades disponibles a partir del 4 d’octubre

Divendres 25 d’octubre | Espaldamaceta
Botiga Movistar Gràcia (Carrer Gran de Gràcia 138, Barcelona)
Entrades disponibles a partir del 18 d’octubre

Dijous 7 de novembre | Pantocrator
Botiga Movistar Villarroel (Carrer Villarroel 172-174, Local 3, Barcelona)
Entrades disponibles a partir del 30 d’octubre

Divendres 22 de novembre | Marta Knight
Botiga Movistar Cap de la Vila (Carrer Sant Francesc 1, Sitges)
Entrades disponibles a partir del 15 de novembre

Dijous 12 de desembre | Nyandú
Botiga Movistar Centre (Plaça Catalunya, s/n Fontanella, Barcelona)
Entrades disponibles a partir del 29 de novembre

Properes dates VIDA ON THE ROAD!

Steve Gunn ens visitarà a Barcelona el setembre, i Flamingods a València i Madrid al novembre!

El VIDA ON THE ROAD és una iniciativa que llença al festival a la carretera per portar a diferents artistes a les principals ciutats estatals. En els propers mesos, ens visitaran l'Steve Gunn, l'1 de setembre a la sala Sidecar de Barcelona; i els Flamingods, el 12 de novembre al Café Berlín de Madrid i el 13 de novembre a la sala 16 Toneladas de València.

vida-ontheroad-stevegunn-04.jpg

Steve Gunn és sens dubte una de les figures més importants de la música americana de l'última dècada. Capaç de barrejar elegantment paisatges sonors envoltants i psicodèlics, Gunn aconsegueix convèncer públic i opinió tant en els seus discos com en els seus directes. Encara que l'artista americà és especialment conegut per explicar històries alienes, en el seu quart àlbum The Unseen In Between explora els seus propis paisatges emocionals presentant-nos les seves cançons més complexes fins a la data.

FlamingodsVidaOnTheRoad_1920x1080_V3.jpg

Originari de Bahrain i fortament influenciat per la música oriental, Kamal Rasool va fundar Flamingods a Londres el 2010. Des de llavors i amb cinc discos a l'esquena la formació practica un característic rock psicodèlic combinat amb melodies i arranjaments més propers a la música oriental. Una proposta contundent i personal que ja ha sigut denominada com "Exotic Psychedelia".

Les entrades pels concerts de Steve Gunn y Flamingods ja es poden comprar de forma anticipada al web del VIDA. En el cas de Steve Gunn a 15€* i 18€ en taquilla i pels concerts de Flamingods a 12€* i 15€ en taquilla.

*més despeses de gestió.

Cancel·lació de Beirut.

Lamentem profundament informar-vos que Beirut s'han vist obligats a cancel·lar la seva actuació al VIDA 2019 per problemes de salut del seu cantant, Zach Condom, a qui volem desitjar una ràpida recuperació per tal de poder gaudir del seu talent el més aviat possible.

Sentim qualsevol inconvenient que aquesta situació hagi pogut ocasionar i apreciem la vostra comprensió al respecte. El VIDA continua.

Tot i això, es retornarà l'import de l'entrada de divendres 5 de juliol a tothom que l'hagi adquirit fins al moment i així ho sol·liciti sempre i quan no hagi estat validada. Explicarem el procediment per reclamar la devolució el proper dilluns 8 de juliol a les 12h a la pàgina que hem habilitat al nostre web.

beirut-cancelled-1x1.jpg

Cancel·lació VIDA BBQ 2019

Ens entristeix comunicar que, a causa de les previsions meteorològiques adverses, es cancel·la la celebració del VIDA BBQ del dissabte 25 de maig. Lamentem totes les molèsties ocasionades però les pluges previstes pel cap de setmana no ens permetrien celebrar un esdeveniment d'aquestes característiques en condicions òptimes i, per aquest motiu, hem pres la difícil decisió de cancel·lar.

A tots els compradors se'ls retornarà l'import integre de l'entrada i/o els menús de forma automàtica a la targeta amb què van efectuar la compra en un termini màxim de 7 dies.

2019-05-23.jpg

VIDA BBQ 2019

El proper dissabte 25 de maig tindrà lloc la quarta edició del VIDA BBQ. Un esdeveniment que se celebrarà a la Masia d'en Cabanyes des de les 12h del migdia fins les 22h i que comptarà amb les actuacions de Mazoni, Ljubliana & The Seawolf i Rey Lobo! A més, també comptarem amb els VIDA DJs (& friends) per animar la vetllada.

VidaBbq_1x1_V3.jpg

L'entrada al VIDA BBQ serà gratuïta amb qualsevol ticket del VIDA 2019. En cas contrari, es podrà adquirir al preu de 10€*.

El dinar s'haurà de reservar prèviament entre tres opcions de menú (Menú 1: Fideuà, Menú 2: Botifarra, Menú 3: Arrós amb verduretes), totes tres al preu de 12€*. Tots 3 menús inclouen primers plats (amanida d'arrós basmati, amanida de llenties o hummus con crudités) i postres (fuita o brownie) a escollir al moment. 

*Més despeses de gestió.

VOTR: Steve Gunn

Després de l'èxit del concert de Balthazar el passat mes de març, la iniciativa Vida On the Road portarà Steve Gunn en directe a Barcelona. El guitarrista, cantant i compositor de Philadelphia presentarà el seu nou discThe Unseen In Between(Matador, 2019) l’1 de setembre a la Sala Sidecar.

vida-ontheroad-stevegunn-04.jpg

Entrades anticipades ja a la venda al preu de 15€ a través de la web del VIDA i Ticketmaster. Les entrades a taquilla estaran al preu de 18€.