Primera festa de presentació del VIDA 2018

El 5è aniversari del VIDA comença a escalfar motors. El pròxim dijous 16 de novembre celebrarem la primera festa de presentació del VIDA 2018 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de Gordi i Rey Lobo

L'australiana Sophie Payten, sota el nom artístic Gordi, presentarà el seu LP debut Reservoir. Un disc co-produït per Tim Anderson (Solange/Banks), Ali Chant (Perfume Genius/PJ Harvey) i Alex Sumers (Sigur Ros) on la cantautora explora un so electrònic suau, melancòlic i totalment hipnòtic.  

Per altra banda, Rey Lobo és el projecte en solitari del murcià Viguel Hertínez, qui aprofitarà l'ocasió per interpretar les cançons del seu EP debut Nonduermas, un exercici d'un delicat pop experimental proper a artistes com Sufjan Stevens o Bon Iver.

L'entrada, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2018, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

Festes_presentacio_CAT2.png