Rey Lobo s'incorpora al projecte de Vida Bands

Després d'haver anunciat alguns dels noms que formaran part del 5è aniversari del VIDA, el festival aprofita per seguir ampliant i fent créixer els seus projectes paral·lels. En aquest cas, el grup murcià Rey Lobo se suma a la iniciativa VIDA BANDS. Un projecte que neix per donar suport i cobertura a bandes i artistes emergents del panorama nacional que destaquen per la seva qualitat i originalitat - com Pacosan, Tversky i Zulu Zulu -.

El grup estarà presentant el seu EP debut l'any que ve a Madrid i Barcelona acompanyant a Xoel López al marc del Festival Room. Les dates són les següents: el 1 de març a la Sala Riviera (Madrid) i el 24 de març a la Sala Razzmatazz (Barcelona).

Rey Lobo és el projecte en solitari del murcià Viguel Hertínez. Un jove compositor que, després d'acabar els seus estudis de cinema a Barcelona, va tornar a la seva ciutat natal per confeccionar el seu EP debut Nonduermas, un disc gravat i produït per ell mateix i masteritzat als estudis AMA per Antonio Navarro que explora un delicat pop experimental proper a artistes com Sufjan Stevens o Bon Iver. Malgrat la seva curta trajectòria musical, la banda ha rebut recentment els seus primers reconeixements guanyant el certamen CreaMurcia 2017 de Cançó d'Autor.