St. Vincent és VIDA!

Després d'haver anunciat a Franz Ferdinand i a Nick Mulvey com a part de la programació del VIDA 2018, el 5è aniversari del festival segueix prenent forma i confirma a St. Vincent com un dels caps de cartell d'aquest any. Una edició que tindrà lloc del 28 de juny a l'1 de juliol del 2018 a Vilanova i la Geltrú.

Annie Clark, coneguda sota el nom artístic de St. Vincent, s'ha convertit en una de les artistes més interessants de l'escena internacional actual. I motius no li falten. Amb el llançament del seu últim disc Masseduction (Lloma Vista, 2017), la cantautora nord-americana ha donat un cop sobre la taula amb el seu treball més personal, emocional i crític fins avui. Un disc del qual destaquen el seu primer avançament i una de les balades de l'any, "New York", així com la vibrant i sorprenent "Los Ageless". 

stvincent2.jpg