3a festa de presentació VIDA 2018: Joe Crepúsculo + Pacosan

El proper dijous 18 de gener se celebrará la tecera festa de presentació del VIDA 2018 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de Joe Crepúsculo i Pacosan

Joe Crepúsculo convertirà la Antiga Fàbrica d’Estrella Damm en una pista de ball gràcies al seu descarat i magnètic pop de veu desganada, lletres brillants i matisos lo-fi. Un projecte que va despuntar amb innegables hits com ‘Mi Fábrica de Baile’ i que aquest any s'ha renovat amb el llançament de dos nous treballs, Disco Duro i Las Nanas

Pacosan, per altra banda, animaran la festa amb les vibrants cançons del seu darrer disc Sour Mood. Un segon treball on el grup originari del Garraf explora sonoritats més electròniques amb el qual redefineixen parcialment el seu so sense renunciar a la seva pròpia essència, marcada per la fusió de sons psicodèlics i dream pop que caracteritza les seves cançons. 

L'entrada, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2018, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

3a Festa 1200x1200.jpg