Iron & Wine, nou cap de cartell del VIDA 2018

Iron & Wine se suma al cartell del 5è aniversari del VIDA juntament amb els ja confirmats Franz Ferdinand, St. Vincent, Calexico y Nick Mulvey. L'edició del  VIDA 2018 tindrà lloc del 28 de juny a l'1 de juliol del 2018 a Vilanova i la Geltrú.

Sam Beam, sota l'àlies d'Iron & Wine, va conquistar al públic i la crítica especialitzada des del seu debut The Creek Drank the Cradle (Sub Pop Records, 2002) amb el seu folk de ritmes relaxats, atmosfera càlida i harmonies delicades. Després d'haver confeccionat discos memorables com The Shepherd's Dog (Sub Pop Records, 2007), el cantautor de Carolina del Sud torna amb Beast Epic (Sub Pop Records, 2017), un sisè àlbum que recupera els matisos sonors dels seus inicis i que parla sobre la bellesa i el dolor de fer-se gran.

ironandwine-1200x1200px.jpg