Segona festa de presentació del VIDA 2018: Sr. Canario + Lava Fizz

El proper dimecres 13 de desembre se celebra la segona festa de presentació del VIDA 2018 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de Sr Canario i Lava Fizz

Sr. Canario, el projecte en solitari de Dani Vega (guitarrista de Mishima), aprofitarà l'ocasió per tocar en directe el seu LP debut Estado Natural. Un treball que explora una sorprenent barreja entre el pop-rock com a base i certes aparicions de ritmes llatins i funk.  Per altra banda, el quintet mallorquí Lava Fizz presentarà les somniadores cançons de Spark of Hope, el seu EP debut. La formació liderada per David Goodman vestirà la vetllada del seu indie-pop de melodies lluminoses i guitarres dinàmiques.

L'entrada, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2018, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

festa-presentació-cat.jpg