'Wake Up Now', el nou disc de Nick Mulvey

Després de convertir-se en el primer artista confirmat pel 5è aniversari del VIDA, el cantautor britànic Nick Mulvey llança avui divendres 8 de setembre el seu segon àlbum Wake Up Now (Harvest Records, 2017). Un treball produït per Ethan Johns i gravat a Real World Studios que, malgrat seguir les relaxades línies indie folk del seu disc debut First Mind (FictionRecords 2014), aposta per un so més fresc i vibrant amb composicions més contagioses com "Myela", inspirada en la crisi dels refugiats, o "Mountain to Move".

El cantautor, qui va ser triat juntament amb FKA Twigs, Jungle o Sampha com un dels 10 artistes a tenir en compte segons el BBC Music Sound of 2014, vestirà el 5è aniversari del VIDA de dolces i apassionants melodies amb la seva guitarra acústica, amb la qual confecciona un univers captivador, hipnòtic i cridaner que destaca en veritables himnes com la delicada "Fever To the Form" i la dinàmica "Cucurucu".