Núria Graham és VIDA!

Seguim la tanda de confirmacions d'aquesta setmana incorporant el nom de Núria Graham a la programació del 5è aniversari del VIDA. Un cartell que segueix prenent forma i que, amb aquesta darrera confirmació, resta així: Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Calexico, Nick Mulvey, Oso Leone, El Petit de Cal Eril, Maga, Medalla i La Plata.

Amb tan sols 16 anys, Núria Graham va sorprendre amb el seu EP debut First Tracks (Autoeditat, 2013). Des de llavors, la cantautora de Vic ha superat totes les expectatives convertint-se en una de les artistes més prometedores de l'escena local. Després del llançament de diversos treballs, la seva impecable trajectòria queda consagrada amb Does It Ring a Bell? (El Segell, 2017), un segon LP madur, sòlid i evocador que explora tant els camins de la psicodelia com els de el rock, el pop i el folk.