Joe Crepúsculo és VIDA!

Tanquem una altra setmana de confirmacions amb el nom de Joe Crepúsculo. El cantant barceloní formarà part del cartell del 5è aniversari del VIDA juntament amb els artistes ja anunciats Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Calexico, Nick Mulvey, Oso Leone, Maga, El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Medalla, La Plata i Vulk.

Joe Crepúsculo, nom artístic de Joël Iriarte, va iniciar la seva trajectòria l'any 2008 amb Supercrepus (Producciones Doradas, 2008) i, des d'aleshores, ha convertit cada un dels seus directes en una pista de ball gràcies al seu descarat i magnètic pop de veu desganada, lletres brillants i matisos lo-fi. Un projecte que va despuntar amb innegables hits com ‘Mi Fábrica de Baile’ i que aquest any s'ha renovat amb el llançament de dos nous treballs, Disco Duro (El Volcán Música, 2017) i Las Nanas (El Volcán Música, 2017).