Curtis Harding és VIDA!

Curtis Harding es converteix en la nova confirmació del 5è aniversari del VIDA. D'aquesta manera, el cantautor americà compartirà cartell amb els ja anunciats Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Calexico, Nick Mulvey, Joe Crepúsculo, Maga, Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Oso Leone, La Plata, Vulk i Medalla. L'edició del  VIDA 2018 tindrà lloc del 28 de juny a l'1 de juliol del 2018 a Vilanova i la Geltrú.

Des del seu debut amb Soul Power (Burger Records, 2014), Curtis Harding es va alçar com un dels artistes més destacats i sorprenents del gènere neo-soul. Un títol que segueix mantenint amb el llançament del seu segon treball Face Your Fear (Anti-, 2017), un disc on el cantautor de Michigan fa gala d’un soul sensual i irresistible de textures elegants, melodies exuberants i una veu càlida i carismàtica.