1a festa de presentació VIDA 2019: Didirri + Fino Oyonarte

launch-party-11-10-web-v3.jpg

El dijous 11 d'octubre se celebrarà la primera festa de presentació del VIDA 2019 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de Didirri i Fino Oyonarte

Sense cap dubte Australia ha estat i és un dels grans bressols del talent musical. Tame Impala, King Gizzard & The Lizzard Wizzard, Jet o el jove cantautor de Melbourne que ens visitarà a la primera festa de presentació del VIDA 2019: Didirri. Amb tan sols un parell de singles i un EP recentment publicat, Measurements (Unified, 2018), Didirri va despertar l'interès de mitjans tan influents com Triple J, entre altres. Tot això gràcies a un folk-pop apassionat i tendre que s'alça amb força en els seus emotius directes amb temes com “Jude” o “Blind You”. Tota una joia que descobrir i gaudir.

Fino Oyonarte, després d'haver consolidat la seva carrera com a baixista de Los Enemigos i com a productor de Los Planetas o Lagartija Nick, presenta el seu projecte més personal, visceral i vitalista. Un treball que es materialitza en el seu primer disc Sueños y Tormentas (Buenaventura, 2018), on el cantautor almeriès demostra la seva maduresa compositiva amb un repertori íntim i autobiogràfic de precioses harmonies vocals. 

L'entrada a la festa, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2019, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!