Beirut, nou cap de cartell del VIDA 2019

beirut-1200x1200px.jpg

EL VIDA segueix sumant artistes al cartell de la seva sisena edició amb la incorporació de Beirut. La formació originaria de Santa Fe i liderada per Zach Condon s’uneix als ja confirmats Hot Chip, Superchunk, The Charlatans, Didirri i Stella Donnelly. El VIDA 2019 se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú).

Beirut, el projecte musical liderat per Zach Condon, anuncia el retorn del seu màgic folk de reminiscències balcàniques protagonitzat per èpiques seccions de vents. Després de diversos anys de silenci i amb No, No, No (4AD, 2015) com a última referència discogràfica, la banda de Santa Fe publicarà al 2019 el seu cinquè àlbum d'estudi Gallipoli (4AD, 2019). Un treball gravat entre Nova York, Berlín i Puglia que presenta, segons el mateix Zach, un enfocament més “extrem” del so fent que les imperfeccions formin part de les cançons.

Estan en venda els darrers abonaments al preu de 70€ (més despeses de gestió) juntament amb les altres opcions de tiquet: Wild Side, Kids i Family Pack.