El VIDA presenta nou projecte!

Dels creadors del VIDA i el Secret VIDA… arriba el Secret Secret Secret VIDA!

Després del gran èxit del Secret VIDA, arriba el Secret Secret Secret VIDA: Un innovador i moderníssim concepte de festival en el qual no s'anunciarà prèviament ni quan ni on es farà, ni qui tocarà, ni quan es posaran les entrades a la venda, ni tan sols si en realitat serà un festival musical, unes jornades de patchwork i punt de creu o una quedada de YouTubers.

Tot i el secretisme amb el qual estan portant el projecte, els responsables del mateix en un evident atac d'eufòria i embriaguesa han declarat: "Sempre volem sorprendre el nostre públic, avançar-nos al futur que ve, trencar fronteres i imaginar festivals no aptes per a whatevers. The new paranormal, you know: sky is the limit!"

Estigueu atents a les no novetats d'aquest projecte que promet enlluernar els fans de Quart Mil·lenni i amants del misteri en general.

secret-fake.jpg