4a festa de presentació VIDA 2018: El Petit de Cal Eril + The Wheels

El proper dijous 15 de febrer se celebrará la quarta festa de presentació del VIDA 2018 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de El Petit de Cal Eril i The Wheels. Abans de la festa, tindrà lloc la roda de premsa (18:00) on es presentarà la totalitat del cartell del 5è aniversari del VIDA. 

Dos anys després del llançament del màgic i evocador disc “La Força” (Bankrobber, 2016), El Petit de Cal Eril presenta “∆“ (Bankrobber, 2018) el proper 2 de febrer. Un treball enregistrat en 3 contextos diferents - Guissona, la Garrotxa i Brooklyn - on Joan Pons continua dibuixant les línies del seu univers delicat i vitalista influenciat per la cançó tradicional, el folk acústic i la psicodelia més artesana.

La jove banda mallorquina The Wheels va irrompre l'any 2014 amb “Great Frustrations” (Auto-editat, 2014). Un sorprenent primer treball que ja dibuixava el clar camí del grup: un pop psicodèlic de ritmes hipnòtics influenciat pel so d'emblemàtics grups com The Beatles, The Doors o Pink Floyd. Una proposta fresca i prometedora que es consolida amb el seu segon àlbum “The Year of the Monkey” (Espora Records, 2017).

L'entrada, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2018, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

4 Festa de presentaci¢ 1200x1200.png