Rey Lobo és VIDA!

Rey Lobo es converteixen en la nova confirmació del 5è aniversari del VIDA. Un cartell que, amb aquesta darrera incorporació, queda integrat pels ja anunciats Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Calexico, Nick Mulvey, Curtis Harding, Joe Crepúsculo, Maga, Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Oso Leone, La Plata, Vulk i Medalla. L'edició d'enguany tindrà lloc del 28 de juny a l'1 de juliol del 2018 a Vilanova i la Geltrú.

Originaris de Múrcia, Rey Lobo és el projecte liderat per Victor Hernández. Un jove compositor que, després d'acabar els seus estudis de cinema a Barcelona, va tornar a la seva ciutat natal per confeccionar el seu EP debut Nonduermas, un treball gravat i produït per ell mateix i masteritzat als estudis AMA per Antonio Navarro que explora un íntim i delicat pop amb tocs electrònics proper a artistes com Sufjan Stevens o Bon Iver. La banda ha rebut els seus primers reconeixements guanyant el certamen CreaMurcia 2017 de Cançó d'Autor i seran els teloners de Xoel López als seus concerts dins el Room Festival els dies 1 de març a la Sala Riviera (Madrid) i 24 de març a la Sala Razzmatazz (Barcelona).