5a Festa de Presentació VIDA 2018: The Clientele + Xavier Calvet

El proper dijous 12 d'abril se celebrarà la cinquena festa de presentació del VIDA 2018 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions de The Clientele i Xavier Calvet

Gairebé una dècada després del seu últim treball, el magnífic Bonfires On The Heath (Merge Records, 2009), The Clientele va tornar l'any passat amb un senzill però elegant i carismàtic Music for the Age of Miracles (Merge Records, 2017). Un cinquè àlbum on el grup londinenc fa gala d'un pop cristal·lí i clàssic de clares vocacions literàries. Per altra banda, Xavier Calvet —també conegut per ser el líder del grup punk rock Bullitt— aprofitarà l’ocasió per presentar en directe el seu primer àlbum en solitari Firebird (Merge Records, 2017). Un treball lluminós que evoca al 'road trip' i als paisatges propis de l'americana. 

L'entrada, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2018, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

5 Festa presentaci¢ 1200x1200 ESP.jpg