Cartell VIDA 2019

El VIDA celebra la seva sisena edició després d’haver-se consolidat amb cinc màgics i inoblidables anys. L’edició d’enguany, que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol a Vilanova i la Geltrú, presenta una programació exquisida i complerta que destaca tant per la presència d'artistes nacionals e internacionals consolidats de gran renom com per la de prometedors grups de l’escena emergent.

Amb les primeres confirmacions protagonitzades per noms com Madness, Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Superchunk o Sharon Van Etten —entre altres—, al cartell del VIDA 2019 se sumen més de 30 confirmacions entre les quals destaquen José González, Kevin Morby, Temples, Fat White Family, Polo & Pan, Meute, Gus Dapperton, Nacho Vegas, Carolina Durante, El Petit de Cal Eril, Cala Vento o Ferran Palau —entre molts altres—. El cartell d’enguany quedarà complert amb la programació d’electrònica dins el marc del Vida Club que s’anunciaran el proper mes de març.