VIDA CLUB - Cartell Complet VIDA 2019

La programació del VIDA CLUB 2019 encapçalada per Todd Terje, The 2 Bears, Louise Chen DJ, Ramon Castells y EOTR DJs completa el cartell del VIDA 2019.

Cartell_VIDA2019_1x1.jpg
Cartell_VIDACLUB_1x1.jpg

Com a novetat d’enguany tota la programació electrònica del VIDA FESTIVAL 2019 es presenta sota la marca VIDA CLUB. A més de la programació pròpia d’aquest espai, VIDA CLUB arriba a altres escenaris del festival amb la incorporació al cartell de Todd Terje, The 2 Bears, Louise Chen DJ, Ramon Castells i EOTR DJs.

Amb una ambientació similar a la del Wild Side però oberta a tot el públic, l’espai VIDA CLUB dona protagonisme a una programació formada exclusivament per DJs amb residència a clubs i festivals tant nacionals com internacionals, així com agitadors culturals de diferents àmbits. Amb aquesta iniciativa també volem agrair a tots els clubs la seva aportació a l’escena, tenint en compte que sense la seva existència probablement no existirien la gran majoria de grups que toquen al VIDA.