Showcases VIDA x Movistar

Kids From Mars, Invisible Harvey, Rey Lobo, Carla, Honolulu i O'o protagonitzen el cicle de concerts íntims i gratuïts a diferents botigues Movistar de Catalunya.

aaff-msessions-1x1-General.jpg

Després de l'èxit de la proposta en la passada edició, Movistar s'uneix de nou al VIDA amb la música en directe en els Showcases VIDA x Movistar. Un cicle de concerts exclusius, íntims i gratuïts protagonitzats per talents emergents del pop, el folk, el rock i l'electrònica independent nacional. Durant els mesos de març, abril i maig, el festival sortirà dels seus espais habituals per a arribar a les botigues Movistar de Vilanova i la Geltrú, Sitges i Barcelona. 

Per a assistir als concerts, gratuïts però amb aforament limitat, només has de recollir la teva entrada a la botiga Movistar on se celebrarà el showcase des d'una setmana abans del mateix. A més de les invitacions, els assistents als showcases aconseguiran una tote bag oficial del festival.