Properes dates VIDA ON THE ROAD!

Steve Gunn ens visitarà a Barcelona el setembre, i Flamingods a València i Madrid al novembre!

El VIDA ON THE ROAD és una iniciativa que llença al festival a la carretera per portar a diferents artistes a les principals ciutats estatals. En els propers mesos, ens visitaran l'Steve Gunn, l'1 de setembre a la sala Sidecar de Barcelona; i els Flamingods, el 12 de novembre al Café Berlín de Madrid i el 13 de novembre a la sala 16 Toneladas de València.

vida-ontheroad-stevegunn-04.jpg

Steve Gunn és sens dubte una de les figures més importants de la música americana de l'última dècada. Capaç de barrejar elegantment paisatges sonors envoltants i psicodèlics, Gunn aconsegueix convèncer públic i opinió tant en els seus discos com en els seus directes. Encara que l'artista americà és especialment conegut per explicar històries alienes, en el seu quart àlbum The Unseen In Between explora els seus propis paisatges emocionals presentant-nos les seves cançons més complexes fins a la data.

FlamingodsVidaOnTheRoad_1920x1080_V3.jpg

Originari de Bahrain i fortament influenciat per la música oriental, Kamal Rasool va fundar Flamingods a Londres el 2010. Des de llavors i amb cinc discos a l'esquena la formació practica un característic rock psicodèlic combinat amb melodies i arranjaments més propers a la música oriental. Una proposta contundent i personal que ja ha sigut denominada com "Exotic Psychedelia".

Les entrades pels concerts de Steve Gunn y Flamingods ja es poden comprar de forma anticipada al web del VIDA. En el cas de Steve Gunn a 15€* i 18€ en taquilla i pels concerts de Flamingods a 12€* i 15€ en taquilla.

*més despeses de gestió.