Listening Room by VIDA Festival: Madness

Demà dia 9 d’abril a les 20:00h celebrarem el tercer Listening Room by VIDA a Artte (Muntaner 83C, Barcelona). En aquesta ocasió la sessió estarà dedicada a “One Step Beyond”, disc icònic de Madness, caps de cartell en aquesta edició del VIDA Festival.

L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta (fins a completar l’aforament) i la xerrada comptarà amb la participació de Miqui Puig i Eduard Polls (The Penguins).

Madness_listening.png

5ª Festa de Presentació del VIDA 2019: Ljubliana & The Seawolf + Intana

El dimecres 27 de març a les 19:00 se celebrarà la cinquena festa de presentació del VIDA 2019 a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) amb les actuacions d’Intana i Ljubliana & The Seawolf!

L'entrada a l'esdeveniment, com ja és habitual, serà gratuïta amb l'abonament del VIDA 2019 fins a completar l'aforament, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!

Ljubliana & The Seawolf + Intana 1x1 V2.jpg

Showcases VIDA x Movistar

Kids From Mars, Invisible Harvey, Rey Lobo, Carla, Honolulu i O'o protagonitzen el cicle de concerts íntims i gratuïts a diferents botigues Movistar de Catalunya.

aaff-msessions-1x1-General.jpg

Després de l'èxit de la proposta en la passada edició, Movistar s'uneix de nou al VIDA amb la música en directe en els Showcases VIDA x Movistar. Un cicle de concerts exclusius, íntims i gratuïts protagonitzats per talents emergents del pop, el folk, el rock i l'electrònica independent nacional. Durant els mesos de març, abril i maig, el festival sortirà dels seus espais habituals per a arribar a les botigues Movistar de Vilanova i la Geltrú, Sitges i Barcelona. 

Per a assistir als concerts, gratuïts però amb aforament limitat, només has de recollir la teva entrada a la botiga Movistar on se celebrarà el showcase des d'una setmana abans del mateix. A més de les invitacions, els assistents als showcases aconseguiran una tote bag oficial del festival.

VIDA CLUB - Cartell Complet VIDA 2019

La programació del VIDA CLUB 2019 encapçalada per Todd Terje, The 2 Bears, Louise Chen DJ, Ramon Castells y EOTR DJs completa el cartell del VIDA 2019.

Cartell_VIDA2019_1x1.jpg
Cartell_VIDACLUB_1x1.jpg

Com a novetat d’enguany tota la programació electrònica del VIDA FESTIVAL 2019 es presenta sota la marca VIDA CLUB. A més de la programació pròpia d’aquest espai, VIDA CLUB arriba a altres escenaris del festival amb la incorporació al cartell de Todd Terje, The 2 Bears, Louise Chen DJ, Ramon Castells i EOTR DJs.

Amb una ambientació similar a la del Wild Side però oberta a tot el públic, l’espai VIDA CLUB dona protagonisme a una programació formada exclusivament per DJs amb residència a clubs i festivals tant nacionals com internacionals, així com agitadors culturals de diferents àmbits. Amb aquesta iniciativa també volem agrair a tots els clubs la seva aportació a l’escena, tenint en compte que sense la seva existència probablement no existirien la gran majoria de grups que toquen al VIDA.  

Presentació VIDA CLUB + Listening Room IN OUR HEADS - HOT CHIP

Demà dimarts 12 de març a les 19:30 es presentarà a l’espai Artte (Muntaner 83C, Barcelona) la programació electrónica del VIDA FESTIVAL 2019 sota el paraigües del VIDA CLUB.

A més a més, també tindrà lloc la segona xerrada del cicle Listening Room by Vida amb l’escolta del disc “In Our Heads” de Hot Chip. L’entrada serà gratuïta per tothom fins a completar l’aforament.

Presentació Vida Club V2.jpg

VIDA CAMP

Estem molt contents de poder presentar-te un nou concepte de càmping, amb moltes novetats i serveis que faran que la teva experiència al VIDA sigui immillorable!

El nou VIDA CAMP estarà situat dins del Càmping Vilanova Park, tindrà connexió amb els recintes del festival amb el VIDA BUS, i inclourà tots els serveis d'un dels millors càmpings d'Europa: Punts de llum i aigua a cada parcel·la, dues piscines, zona d'esbarjo per nens, sanitaris d'obra, supermercat, zona esportiva, etc.

L'abonament del VIDA CAMP té un preu de 32€ (més despeses) per tots els dies del festival. Pels menors de 12 anys, el preu de l'abonament és de 12€ (més despeses).

Vida Camp 1x1 V3.jpg

Cartell VIDA 2019

El VIDA celebra la seva sisena edició després d’haver-se consolidat amb cinc màgics i inoblidables anys. L’edició d’enguany, que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol a Vilanova i la Geltrú, presenta una programació exquisida i complerta que destaca tant per la presència d'artistes nacionals e internacionals consolidats de gran renom com per la de prometedors grups de l’escena emergent.

Amb les primeres confirmacions protagonitzades per noms com Madness, Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Superchunk o Sharon Van Etten —entre altres—, al cartell del VIDA 2019 se sumen més de 30 confirmacions entre les quals destaquen José González, Kevin Morby, Temples, Fat White Family, Polo & Pan, Meute, Gus Dapperton, Nacho Vegas, Carolina Durante, El Petit de Cal Eril, Cala Vento o Ferran Palau —entre molts altres—. El cartell d’enguany quedarà complert amb la programació d’electrònica dins el marc del Vida Club que s’anunciaran el proper mes de març.